هادی.جوانبخت

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: تکلیف سفیران سلامت دانش‌آموز انتقال مطالب بهداشتی به همکلاسی‌ها و اعضای خانواده خود است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: تکلیف سفیران سلامت دانش‌آموز انتقال مطالب بهداشتی به همکلاسی‌ها و اعضای خانواده خود است.

19 مهر 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: جمعیت سالمند شهرستان دیلم در ۱۰ سال گذشته اضافه شده است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: ۱.۵درصد طی ۱۰ سال گذشته به نسبت جمعیت سالمند شهرستان دیلم اضافه شده است.

29 امرداد 1401
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم؛ اقدام به‌موقع بهورزان خانه بهداشت، جان مادر باردار و نوزادش را نجات داد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: اقدام به‌موقع بهورزان خانه بهداشت، جان مادر باردار و نوزادش را نجات داد

8 امرداد 1401
فرماندار شهرستان دیلم: کشور وارد پیک هفتم بیماری کرونا شده است / تزریق دوزهای سوم و یادآور واکسن بسیار ضروری است
فرماندار شهرستان دیلم گفت: کشور وارد پیک هفتم بیماری کرونا شده است و تزریق دوزهای سوم و یادآور واکسن بسیار ضروری است.

24 خرداد 1401
امام‌جمعه دیلم: مردم شهرستان دیلم اعتقاد بالایی به کادر بهداشت و درمان شهر خود دارند
امام‌جمعه شهرستان دیلم گفت: مردم شهرستان دیلم اعتقاد بالایی به کادر بهداشت و درمان شهر خود دارند.

11 خرداد 1401
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی هادی جوانبخت را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم منصوب کرد.

19 آذر 1399
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه: غربالگری کرونا ویروس با استفاده از کیت‌های تشخیص سریع در گناوه انجام می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: غربالگری کرونا ویروس با استفاده از کیت‌های تشخیص سریع در شهرستان گناوه انجام می‌شود.

ایران اکو در شهرستان گناوه اجرا می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: برنامه پیشگیری و آموزش تغذیه سالم (ایران اکو)، در شبکه شهرستان گناوه اجرایی می‌شود.

13 آذر 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: سلامت سنگ بنای نخست تعلیم و تربیت است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: باید به سلامت به عنوان سنگ بنای نخست تعلیم و تربیت نگاه کرد.

13 امرداد 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه: همسر و اطرافیان در شیردهی موفق مادران نقش مهمی دارند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: حمایت همسر و خانواده در روزهای نخست پس از زایمان موجب تداوم شیردهی مادر به نوزاد می‌شود.

1 امرداد 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه: نظارت مستمر بهداشتی بر استخر شنای شهر گناوه صورت می‌گیرد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه به صورت مستمر بر استخر شنای این شهر نظارت بهداشتی دارند.

27 خرداد 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه؛ یک زندگی سالم با انجام واکسیناسیون به موقع و کامل کودکان امکان پذیر است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: اجرای مطلوب برنامه واکسیناسیون در نظام بهداشتی کشور باعث ریشه کنی بسیاری از بیماری‌های واگیر و حفظ جان کودکان شده است.

11 فروردين 1398
گزارش طغیان بیماری در گناوه صفر است؛ نوروز ۹۸ بدون طغیان بیماری در گناوه سپری می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: از ابتدای سال تاکنون موردی در خصوص طغیان بیماری‌ها در شهرستان گناوه گزارش نشده است.

18 آذر 1396
بیماری آسم و راه‌های پیشگیری از آن
کارشناس مسئول بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: آسم بیماری التهابی مزمن و غیر واگیر ریه است که در افراد مستعد ازنظر ارثی بیشتر دیده می‌شود.