هلال.احمر

فرماندار شهرستان گناوه: نقاهتگاه بیماران کرونایی در گناوه فعال شد
فرماندار شهرستان گناوه گفت: سالن ۹ دی که به منظور نقاهتگاه بیماران کرونایی پس از طی دوران بستری در بیمارستان در نظر گرفته‌شده بود، فعال شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: جوانان نماد اصلی سرمایه‌های اجتماعی جامعه هستند/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: در هر جامعه‌ای جوانان به عنوان نماد اصلی سرمایه‌های اجتماعی آن جامعه به شمار می‌روند.

معاون دانشجویی و جوانان جمعیت هلال احمر کشور: انجام داوطلبانه امداد و نجات در بلایای طبیعی رضایت خداوند را به همراه دارد
معاون دانشجویی و جوانان جمعیت هلال احمر کشور گفت: انجام داوطلبانه خدمات و مشارکت در امدادرسانی‌ها در حوادث و بلای طبیعی همواره رضایت خداوند و مردم را به دنبال دارد.

تحقق وعده‌ وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهرستان دیر پیش از موعد مقرر
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سفر هیأت دولت به استان بوشهر در شهرستان دیر وعده تأمین نیروی انسانی و تجهیزات درمانی مورد نیاز بیمارستان این شهرستان را داد که پیش از موعد مقرر انجام شد.