هیات.رئیسه

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر برای حوادث ترافیکی و چهارشنبه‌سوری در آمادگی کامل است
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر برای حوادث ترافیکی و چهارشنبه‌سوری در آمادگی کامل است.

معاون درمان دانشگاه در نشست هیات رئیسه مشترک دانشگاه: ارتقای کمیت و کیفیت اورژانس بیمارستان‌های استان در دستور کار است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی در نشست مشترک هیات رئیسه مشترک دانشگاه گفت: ارتقای کمیت و کیفیت اورژانس بیمارستان‌های استان در دستور کار معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قرارگرفته است‌.

16 شهريور 1401
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر: شاهد عملکرد موفقیت‌آمیز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دوران‌های مختلف بوده‌ایم
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: سلامت بخش اساسی هر جامعه بوده و در دوران‌های مختلف خصوصا در ایام کرونا شاهد عملکرد موفقیت‌آمیز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بوده‌ایم.

18 خرداد 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: صنایع مستقر در استان بوشهر باید سهمشان را در بیماری زدایی به معنای واقعی تأمین و جبران کنند/ گزارش تصویری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: صنایع مستقر در استان بوشهر باید سهمشان را در بیماری زدایی به معنای واقعی تأمین و جبران کنند و به کمک‌های ناچیز بسنده نکنند.