واکسیناسیون

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر گفت: باید بیش از 70 درصد مردم واکسینه شوند تا بتوانیم به روال عادی زندگی برگردیم
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر گفت: باید بیش از 70 درصد مردم واکسینه شوند تا بشود ماسک‌ها را برداشت و بتوانیم به روال عادی زندگی برگردیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: واکسن کرونا به ۲۰ هزار و ۶۲۰ نفر در استان بوشهر تزریق شد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: از ابتدای اجرای طرح واکسیناسیون علیه ویروس کرونا تاکنون به ۲۰ هزار و ۶۲۰ نفر در این استان واکسن تزریق‌شده است.

کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: ۶۰ درصد سالمندان بالای ۸۰ سال شهرستان دیلم واکسینه شدند
کارشناس مسئول واحد بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: بیش از ۶۰ درصد سالمندان بالای ۸۰ سال شهرستان دیلم واکسینه شدند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان جم: مرکز تجمیعی تزریق واکسن کرونا در شهرستان جم راه‌اندازی شد/ گزارش تصویری
رئیس شبکه بهداشت و درمان جم از راه‌اندازی مرکز تجمیعی تزریق واکسن کرونا در این شهرستان خبر داد.

اطلاعیه معاونت بهداشتی در خصوص واکسیناسیون همگانی کرونا
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در خصوص واکسیناسیون همگانی کرونا اطلاعیه‌ای صادر کرد.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: بیش ازدو هزار و ۵۰۰ سالمند بالای ۸۰ سال در دشتستان بر علیه کرونا واکسینه خواهند شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: واکسن کوید۱۹ به نخستین گروه هدف اولویت دار( دوهزار و۵۰۰ سالمند بالای ۸۰ سال ) در دشتستان تزریق می‌شود.

24 فروردين 1400
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: واکسیناسیون، گام پنجم طرح شهید سلیمانی است
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نشست شورای اطلاع رسانی روز ۲۳ فروردین گفت: گام پنجم طرح شهید سلیمانی شامل گام چهارم به علاوه واکسیناسیون می باشد.

23 فروردين 1400
شصت‌ و پنج درصد از پرسنل اورژانس استان بوشهر واکسن کرونا دریافت کرده‌اند
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: تا روز بیست و یکم فروردین‌ماه سال جاری ۶۵ درصد از پرسنل اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر در برابر ویروس منحوس کرونا واکسینه شدند.

23 فروردين 1400
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: بیش از هزار نفر در دشتستان واکسن کرونا دریافت کرده‌اند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: از شروع واکسیناسیون کرونا در استان بوشهر، در حدود هزار و ۷۶ نفر از کادر بهداشت و درمان و گروه‌های در معرض خطر واکسینه شده‌اند.

22 فروردين 1400
واکسیناسیون کرونا از بیماران خاص تا پرسنل فوریت‌های پزشکی شهرستان بوشهر
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در ادامه واکسیناسیون علیه بیماری کرونا، بیماران خاص و پرسنل فوریت‌های پزشکی واکسن کرونا دریافت کردند.