پرواز

26 خرداد 1403
افزایش مراقبت‌ها در ورودی فرودگاه بوشهر با توجه به وجود تب دانگ و پشه آئدس
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به حضور پشه آئدس مراقبت نسبت به پروازهای خارجی و ورود حجاج بسیار بیشتر خواهد شد.

حرکت قایق‌ها در آب و پرواز بادبادک‌ها در آسمان عسلویه به مناسبت هفته سلامت/گزارش تصویری
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه از برگزاری جشن قایق‌ها به مناسبت هفته سلامت در ساحل هاله خبر داد.

پرواز نجات بخش و نجات یک زندگی بر فراز دریا
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در هفتمین روز از سال جدید از پرواز نجات‌بخش بالگرد اورژانس ۱۱۵ بر فراز دریای خلیج‌فارس خبر داد.

4 مهر 1402
مادر باردار توسط بالگرد اورژانس ۱۱۵ بوشهر نجات یافت
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: از ابتدای سال تاکنون سومین مادر باردار توسط بالگرد اورژانس ۱۱۵ بوشهر نجات‌یافته است

1 خرداد 1398
رییس سازمان اورژانس 115 استان بوشهر خبر داد: رکورد تعداد پرواز در یک ماه اورژانس هوایی بوشهر شکسته شد
رییس سازمان اورژانس 115 استان بوشهر، ضمن تقدیر از تلاش کارکنان اورژانس هوایی اظهار کرد: در اردیبهشت 1398 اورژانس هوایی 115 بوشهر با انجام 13 سورت مأموریت موفق در قالب ٢٤ ساعت پرواز به 13 نفر از مددجویان جان دوباره بخشید.

جشنواره پرواز بادبادک‌ها در بندر دیر برگزار شد
به مناسبت هفته سلامت جشنواره پرواز بادبادک‌ها ، با حضور کودکان و والدین آنان در ساحل بندر دیّر برگزار شد.

انجام دو پرواز بالگرد اورژانس ۱۱۵ در یک روز به دشتستان برای نجات جان دو مصدوم
رییس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر گفت: به‌منظور امدادرسانی به دو مصدوم در شهرستان دشتستان، در یک روز بالگرد اورژانس ۱۱۵ دو بار به این شهرستان پرواز کرد.

4 مهر 1396
انجام سومین انتقال قلب به‌صورت پروازی؛ قلب جوان‌مرگ مغزی دشتستانی دوباره می‌تپد/ ۴ عضو اهدا شد
مسئول مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی (OPU) دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به انتقال قلب بیمار مرگ مغزی دشتستانی به تهران گفت: چهار عضو این جوان برای پیوند به بیماران برداشته شد.

به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت : بادبادک‌ها در آسمان بندر دیر به پرواز درآمدند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیرگفت: به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت ، جشنواره پرواز بادبادک‌ها در ساحل بندر دیر برگزار ‌شد.