پریسا.قاسمی

3 امرداد 1402
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت جم؛ شناسایی 260 کودک مبتلا به تنبلی چشم در جم / کودکان 3 تا 6 ساله برای سنجش بینایی اقدام کنند
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان جم گفت: برنامه غربالگری تنبلی چشم برای بالغ‌بر 5 هزار کودک 3 تا 6 ساله و باهدف شناسایی زودهنگام اختلالات بینایی در شهرستان جم در حال اجراست.

نمایشگاه سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بوشهر بر پا شد
نمایشگاه سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با همکاری مرکز بهداشت شهرستان بوشهر و کانون سپهر سلامت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و ارگان‌های دیگر در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برپا شد.

10 مهر 1396
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: مصرف دخانیات، کم‌تحرکی و رژیم غذایی ناسالم از عوامل اصلی ایجاد بیماری‌های قلبی عروقی می‌باشد.

اجرای مرحله سوم طرح وارنیش و فلوراید تراپی دانش آموزان شهرستان بوشهر
کارشناس مسئول واحد بهداشت دهان دندان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از اجرای مرحله سوم طرح وارنیش و فلوراید تراپی دانش آموزان این شهرستان در آبان ماه خبر داد.