کارشناسی.ارشد

آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی برگزار شد
آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

19 مهر 1400
شروع به تحصیل اولین گروه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
رئیس دانشکده بهداشت، ایمنی، سلامت و طب محیطی (HSEEM) دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز تحصیل اولین گروه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته HSE این دانشگاه خبر داد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ نخستین جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به صورت غیر حضوری و آنلاین
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نخستین جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به صورت غیر حضوری و آنلاین با حضور تعدادی از اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

13 امرداد 1398
اضافه شدن مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد رشته مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
رییس دانشکده سلامت، ایمنی، محیط‌زیست و طب محیطی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با استناد به جلسه کمیته ارزشیابی و برنامه‌ریزی شورای عالی آموزش علوم پایه پزشکی و بهداشت تخصصی وزارت بهداشت، با راه‌اندازی رشته مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در مقطع کارش ...

استفاده طولانی‌مدت از اینترنت باعث مشکلات روانی می‌شود
کارشناس ارشد روانشناسی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استفاده طولانی‌مدت از اینترنت مشکلات زیان‌بار روانی بر روی افراد دارد که انزوا و جدایی اعضای خانواده از یکدیگر مهم‌ترین عوارض آن محسوب می‌شود.

برگزاری آزمون کارشناسی ارشد علوم پایه پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر /گزارش تصویری
آزمون کارشناسی ارشد علوم پایه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همزمان با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حال برگزاری است.