کارشناس.ارشد.تغذیه


5 آذر 1401
کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان زینبیه خورموج: رعایت اصول تغذیه صحیح می‌تواند در بهبود آنفولانزا مؤثر باشد
کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان زینبیه خورموج گفت: از مصرف غذاهای سرخ شده، غذاهای شیرین، پر ادویه و تند در هنگام ابتلا به بیماری آنفولانزا به دلیل کاهش سیستم ایمنی بدن و تحریک گلو پرهیز شود.

 

19 امرداد 1401
کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف زیاد قندها و شیرینی‌ها عامل اصلی ایجاد کبد چرب است
کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برخلاف تصور بسیاری از افراد که گمان می‌کنند کبد چرب صرفا به دلیل مصرف چربی ایجاد می‌شود، آنچه بیشترین ضرر را به کبد می‌رساند مصرف زیاد قندها و شیرینی‌ها است.

 

18 تير 1399
درد شکم، اسهال، یبوست، تهوع و استفراغ ممکن است علائم ویروس کرونا باشد
کارشناس ارشد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نتایج حاصل از مطالعات جدید منتشرشده در دنیا نشان می‌دهد که برخی افراد در مراحل اولیه عفونت با ویروس کرونا ممکن است علائمی مانند درد شکم، اسهال، یبوست، تهوع و استفراغ را تجربه کنند.

 

7 آذر 1395
تقلب در زعفران و راه‌های شناسایی زعفران تقلبی
کارشناس ارشد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: زعفران گران‌قیمت‌ترین ادویه جهان به لحاظ وزن به شمار می‌آید و متأسفانه این امر زمینه‌ساز تقلب افراد طمعکار و سودجو گشته است.

 
 
 
< >