کارشناس.تغذیه


1 دی 1403
کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: روغن کانولا سرشار از امگا ۳ است
کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: روغن کانولا سرشار از امگا ۳ است.

 

21 خرداد 1403
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: فریب تبلیغات نمک دریا، نمک دریاچه، نمک کوه و سنگ نمک با عنوان نمک طبیعی را نخورید
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: فریب تبلیغات نمک دریا، نمک دریاچه، نمک کوه و سنگ نمک با عنوان نمک طبیعی را نخورید.

 

18 تير 1402
کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه؛ کبد چرب شایع‌ترین بیماری کبدی است
کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: کبد چرب شایع‌ترین بیماری کبدی است.

 

19 فروردين 1402
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: رژیم غذایی افراد دیابتی نوع ۲ در سحر و افطار متفاوت از رژیم معمولی فرد سالم نیست
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: رژیم غذایی افراد دیابتی نوع ۲ در سحر و افطار متفاوت از رژیم معمولی فرد سالم نیست.

 

2 بهمن 1401
کارشناس تغذیه عسلویه عنوان کرد؛ عدم تعادل بین غذای مصرفی و فعالیت بدنی روزانه باعث چاقی می‌شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: عدم تعادل بین غذای مصرفی و فعالیت بدنی روزانه باعث چاقی می‌شود.

 

1 بهمن 1401
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: پرداختن به الگوی تغذیه از مهم‌ترین موضوعات در سلامت سالمندی است
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: پرداختن به الگوی تغذیه از مهم‌ترین موضوعات در سلامت سالمندی است.

 

23 خرداد 1401
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: نوشیدن دوغ کم‌نمک و آب‌ میوه‌های آبدار در زمان گرمازدگی را فراموش نکنید
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در زمان گرمازدگی نوشیدن دوغ کم‌نمک و آب‌میوه‌های آبدار را فراموش نکنید.

 

24 آذر 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: مردم مراقب باورهای نادرست افراد غیرمتخصص در خصوص تغذیه باشند
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: مردم مراقب باورهای نادرست افراد غیرمتخصص در خصوص تغذیه باشند.

 

24 شهريور 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مکمل یاری یکی از راهکارهای مهم برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها در کودکان است
کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مکمل یاری یکی از راهکارهای مهم برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها در کودکان است.

 

10 خرداد 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مصرف نمک ید دار برای همه افراد جامعه از دوران کودکی تا کهنسالی ضروری است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مصرف نمک ید دار برای همه افراد جامعه از دوران کودکی تا کهنسالی ضروری است.

 

11 ارديبهشت 1400
کارشناس تغذیه بیمارستان سوانح سوختگی گناوه: استفاده از مواد غذایی پروتئینی برای بیماران سوختگی ضروری است
کارشناس تغذیه بیمارستان سوانح سوختگی گناوه گفت: استفاده از مواد غذایی پروتئینی باکیفیت، برای بیماران سوختگی ضروری است و در روند درمان و ترمیم زخم‌های سوختگی نقش بسزایی دارد.

 

20 اسفند 1399
استفاده از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی یکی از شایع‌ترین انواع تقلّب‌هاست
کارشناس مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: یکی از شایع‌ترین انواع تقلّب‌ها، استفاده از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی است.

 

19 اسفند 1399
کرونا و سالمندان مبتلا/ کم آبی یکی از علل کم‌اشتهایی سالمندان مبتلا به کروناست
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: در سالمندان مبتلا به کووید ۱۹ یکی از علل کم‌اشتهایی، کم آبی است.

 

29 بهمن 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: مردان میان‌سال بیش از زنان میان‌سال استعداد به افزایش وزن دارند
کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مردان میان‌سال بیش از زنان میان‌سال استعداد به افزایش وزن دارند و می‌تواند خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و (دمانس) فراموشی را افزایش دهد.

 

16 دی 1399
مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: اصول تغذیه صحیح در دوران کرونا چیست؟
مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تغذیه در روزهای کرونایی به دلیل تغییر نیازهای روزانه بدن در دوران بیماری دارای شرایط خاصی است.

 

15 دی 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد.

 

17 تير 1399
برنامه غذایی مناسب یکی از بهترین راه‌ها برای سالم ماندن و کنترل اضافه‌وزن و چاقی است
کارشناس مسئول بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: برنامه غذایی مناسب، یکی از بهترین راه‌ها برای سالم ماندن، تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری و کنترل اضافه‌وزن و چاقی است.

 

1 خرداد 1398
درباره تغذیه بین افطار تا سحر چه می‌دانید؟
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: وعده شام باید حداقل 1 تا 2 ساعت با افطار فاصله داشته باشد و از غذاهایی مثل سوپ‌ها، آش‌های کم‌چرب، هلیم، خوراک لوبیا و عدسی، خوراک سبزیجات با کمی نان (ترجیحاً نان‌های سبوس‌دار مثل سنگک) به همراه م ...

 

16 دی 1397
بروز چاقی در بزرگ‌سالی از پیامدهای اضافه‌وزن در کودکان است
مهم‌ترین پیامدهای اضافه‌وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان، افزایش خطر بروز چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و انواع سرطان‌ها در دوران بزرگ‌سالی است.

 

27 آذر 1397
به دلیل وجود فلزات سنگین؛ مصرف نمک دریا تهدید جدی برای سلامت مردم است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مصرف نمک دریا به دلیل وجود فلزات سنگین همچون سرب، کادمیوم و جیوه تهدیدی جدی برای سلامت مردم است.

 

21 آذر 1397
تغذیه نامناسب مهم‌ترین عامل خطر بیماری‌های غیر واگیر
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد نمک، قند و روغن است.

 

28 مهر 1397
اجرای طرح یک وعده‌غذای گرم در روستا مهدهای عسلویه
طرح یک وعده‌غذای گرم با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه، رییس شورای اسلامی و دهیار بیدخون، رییس اداره بهزیستی و مسئول و کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در روستا مهد بیدخون اجرا شد.

 

19 شهريور 1397
آگاهی از عادات غذایی نادرست برای همه‌ افراد با هر سطحی از سلامت ضروری است
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: آگاهی از عادات غذایی نادرست و اصلاح این عادات اشتباه برای همه‌ افراد با هر سطحی از سلامت ضروری است.

 

21 خرداد 1397
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بوشهر: وعده شام بافاصله دوساعتی بعد از افطار صرف شود
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان داشت: بهتر است وعده شام بافاصله دوساعتی بعد از افطار صرف شود.

 

8 خرداد 1397
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: برای جبران کم‌آبی در طول روز، از سالاد، میوه‌ها و سبزیجات استفاده شود
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بوشهر گفت: در ماه مبارک رمضان برای جبران کم‌آبی در طول روز، از سالاد، میوه‌ها و سبزیجات استفاده شود.

 

7 خرداد 1397
اصول تغذیه صحیح در زمان روزه‌داری رعایت شود
روزه‌داری بدون رعایت اصول صحیح تغذیه نه‌تنها ضامن سلامت انسان نیست، بلکه می‌تواند سلامت وی را به مخاطره بیندازد.

 

5 خرداد 1397
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هنگام سحری از مصرف غذاهای سرخ شده و چرب خودداری کنید
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد در وعده سحری باید از مصرف غذاهای سرخ شده و چرب، ادویه‌ی زیاد و قند بالا خودداری کنند.

 

21 اسفند 1396
چاقی یکی از مشکلات جدی بهداشتی بشر امروز است
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: چاقی یکی از مشکلات جدی بهداشتی بشر امروز و محصول زندگی شهری است که ناشی از کم‌تحرکی، تغذیه نامناسب و عوامل ژنتیک است.

 

25 دی 1396
کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسین (ع) شهرستان دشتستان: بیماری‌های مزمن و دردهای مفصلی با اضافه‌وزن و چاقی رابطه مستقیمی دارند
کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسین (ع) شهرستان دشتستان گفت: اضافه‌وزن و چاقی در اثر عدم تعادل بین دریافت غذا و مصرف انرژی اتفاق می‌افتد و بیماری‌های مزمن و دردهای مفصلی با اضافه‌وزن و چاقی رابطه مستقیمی دارند.

 

24 دی 1396
گروه سنی 30 تا 60 سال دارای بیشترین فراوانی چاقی در استان بوشهر است
کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیشترین اضافه‌وزن و چاقی در استان بوشهر مربوط به گروه سنی 30 الی 60 سال است.

 

29 آبان 1396
دیابت بارداری را جدی بگیرید/نکاتی درباره دیابت بارداری
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در دوران بارداری احتمال ابتلا به دیابت وجود دارد.

 

9 آبان 1396
کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت بوشهر: نخوردن صبحانه می‌تواند اثرات منفی بر یادگیری دانش‌آموزان داشته باشد
کارشناس بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی بوشهر گفت: تغذیه صحیح در قدرت یادگیری کودکان مؤثر است و نخوردن صبحانه می‌تواند اثرات منفی بر یادگیری دانش‌آموزان داشته باشد.

 

1 آبان 1396
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: یادگیری، تمرکز و سلامت دانش‌آموزان با مصرف صبحانه افزایش پیدا می‌کند
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با مصرف منظم صبحانه سالم یادگیری و تمرکز دانش‌آموزان افزایش‌یافته و کمتر در معرض بیماری قرار می‌گیرند.

 

1 آبان 1396
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: صنف قنادان می‌توانند نقش مهمی در کاهش بیماری‌های غیر واگیر ایفا کنند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: صنف قنادان با تولیدات خود می‌توانند نقش مهمی در کاهش بیماری‌های غیر واگیر ایفا کنند.

 

1 آبان 1396
جشنواره غذای سالم در شهر چغادک برگزار شد
همزمان با روز جهانی غذا با شعار تغییر آینده مهاجرت، سرمایه‌گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی جشنواره غذای سالم در مسجد فاطمه الزهرا (س) شهر چغادک برگزار شد.

 

26 مهر 1396
برنامه یک وعده‌غذای گرم در روستا مهدهای شهرستان گناوه اجرا شد
جهت بهبود وضع تغذیه کودکان 3 الی 6 سال طرح یک وعده‌غذای گرم در روستا مهدهای گناوه شروع به کارکرد.

 

24 مهر 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: طرح آهن یاری و توزیع مکمل ویتامین دی در گناوه انجام می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: طرح آهن یاری و توزیع مکمل ویتامین دی جهت دانش آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم سطح شهرستان گناوه انجام می‌شود.

 

23 مهر 1396
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ترویج فرهنگ مصرف صبحانه و میان وعده سالم ضروری است
کارشناس برنامه تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: ترویج فرهنگ مصرف صبحانه، میان وعده سالم و مصرف نکردن وعده‌های ناسالم در بین کودکان، نوجوانان و جوانان ضروری است.

 

22 مهر 1396
اجرای طرح مکمل یاری در مدارس دختران و پسرانه شهرستان دشتستان
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از اجرای طرح مکمل یاری در مدارس دختران و پسرانه شهرستان دشتستان خبر داد.

 

19 مهر 1396
اجرای طرح آهن یاری در مدارس دخترانه شهرستان عسلویه
سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه از اجرای طرح آهن یاری در همه مدارس دخترانه متوسطه اول و دوم شهرستان عسلویه خبر داد.

 

19 مهر 1396
بزرگداشت روز جهانی تخم‌مرغ در دشتستان
همزمان با روز جهانی تخم‌مرغ سه‌شنبه آیینی نمادین در آموزشگاه ابتدایی شاهد لاله 2 شهر برازجان مرکز شهرستان دشتستان استان بوشهر برگزار شد.

 

19 مهر 1396
طرح یک وعده‌غذای گرم در روستا مهدهای شهرستان بوشهر اجرا شد
با حضور بخشدار بوشهر مراسم افتتاحیه طرح یک وعده‌غذای گرم در روستا مهد مهر آسمان روستای احمدی شهرستان بوشهر اجرا شد.

 

19 مهر 1396
به مناسبت روز جهانی کودک؛ طرح روستا مهد در شهرستان عسلویه اجرا شد
به مناسبت روز جهانی کودک، طرح روستا مهد در شهرستان عسلویه اجرا شد.

 

29 شهريور 1396
مصرف روغن‌های جامد خطر بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: یکی از علل تغذیه‌ای بروز بیماری‌های غیر واگیر به‌ویژه بیماری‌های قلبی و عروقی و عروق کرونری تغذیه ناسالم و مصرف نادرست و بیش‌ازحد روغن‌هاست.

 

28 شهريور 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: توجه به نیازهای تغذیه‌ای و تحرک در سنین مدرسه دانش آموزان حایز اهمیت است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: با توجه به نزدیک شدن به شروع سال تحصیلی جدید توجه به نیازهای تغذیه‌ای و تحرک در سنین مدرسه دانش آموزان حایز اهمیت است.

 

17 اسفند 1395
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه مطرح کرد: افراد برای حفظ سلامت خود و پیشگیری از بیماری‌ها باید میوه و سبزی‌ها مصرف کنند
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: میوه و سبزی‌ها دو جزء بسیار مهم از گروه‌های اصلی غذایی هستند و همه افراد برای حفظ سلامت خود و پیشگیری از بیماری‌ها باید روزانه 3 تا 5 واحد از گروه میوه و سبزی‌ها مصرف کنند.

 

14 اسفند 1395
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: رعایت نکات بهداشتی در انتخاب میوه، شیرینی و آجیل ضروری است
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: رعایت نکات بهداشتی در انتخاب میوه، شیرینی و آجیل باکیفیت شب عید ضروری است.

 

14 اسفند 1395
تغذیه صحیح از شاخص‌های مهم برای ارتقای سلامت در جامعه به شمار می‌آید
کارشناس ارشد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: تغذیه صحیح از شاخص‌های مهم برای ارتقای سلامت در جامعه به شمار می‌آید و برخورداری از یک برنامه غذایی سالم از ارکان مهم برای حفظ سلامتی افراد جامعه می‌باشد.

 

18 بهمن 1395
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: مصرف قند و شکر کمتر، ضامن سلامتی است
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: خوردن قند و شکر از گذشته تاکنون یکی از عادات غذایی ما ایرانی‌ها بوده که همه‌روزه از این دو ماده استفاده می‌کنیم.

 

6 بهمن 1395
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: میانگین مصرف روزانه نمک در ایران دو تا سه برابر بیش‌تر از استانداردهای جهانی است
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: ایران یکی از پرمصرف‌ترین کشورها در مصرف نمک می‌باشد به‌طوری‌که میانگین مصرف روزانه نمک در ایران دو تا سه برابر بیش‌تر از استانداردهای جهانی است.

 

23 آذر 1395
تغذیه مناسب بهترین راه پیشگیری از دیابت است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: با توجه به اینکه دیابت با تغذیه ارتباط مستقیمی دارد، رژیم غذایی مناسب بهترین راه پیشگیری از این بیماری است.

 

7 آذر 1395
ویتامین‌ها مهمترین فاکتورها در دوران بارداری و شیردهی مادران هستند
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: گروه ویتامین‌ها مهمترین فاکتورهایی هستند که مادران باردار و شیرده برای سلامت خود و نوزادشان باید توجه ویژه به آنان داشته باشند.

 

7 آذر 1395
رژیم غذایی کامل در دوران بارداری رشد نوزاد را تأمین می‌کند
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: در دوران بارداری رژیم غذایی کامل و کافی، سلامت و زیبایی شما را حفظ و رشد نوزادتان را تأمین می‌کند.

 

26 آبان 1395
کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: خانواده‌ها به عادات غذایی در دوران کودکی توجه کنند
کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: از مهمترین ویژگی‌های دوران کودکی، شکل گیری عادت غذایی در این دوران است و خانواده‌ها باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند.

 

25 آبان 1395
آغاز مکمل یاری ویتامین D در دانش آموزان پسر مقاطع اول و دوم متوسطه شهرستان جم
مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: توزیع مکمل‌های ویتامین D بین دانش آموزان پسر مقاطع اول و دوم متوسطه آغاز گردید.

 

12 آبان 1395
كمبود دريافت ويتامين D در دوران بلوغ باعث توقف رشد می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: كمبود دريافت ويتامين D در دوران بلوغ باعث توقف رشد و نيز افزايش بروز چاقي به‌ویژه در دختران مي‌شود.

 

10 آبان 1395
کاهش وزن و ورزش برای درمان کبد چرب مفید است
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: کاهش وزن و ورزش یکی از امیدبخش‌ترین درمان‌ها برای کبد چرب غیرالکلی می‌باشد.

 

9 آبان 1395
توزیع مرحله هشتاد و یکم سبد غذایی بنیاد علوی در شهرستان دیّر
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از مرحله هشتاد و یکم توزیع سبدهای غذایی هدایای مقام معظم رهبری توسط بنیاد علوی در شهرستان دیّر خبر داد.

 

8 آبان 1395
مسئول واحد بهبود تغذیه ستاد دشتستان: ۳۵۶ سبد کالا بین مادران شیرده و باردار در دشتستان توزیع شد
مسئول واحد بهبود تغذیه ستاد شهرستان دشتستان از توزیع ۳۵۶ سبد کالا بین مادران شیرده و باردار در دشتستان خبر داد.

 

8 آبان 1395
نمایشگاه آموزشی غذا و کودک در گناوه دایر شد
در آیینی نمایشگاه آموزشی غذا و کودک به مناسبت روز جهانی غذا در کمپ گردشگری شهرداری گناوه دایر شد.

 

4 آبان 1395
جشنواره صبحانه سالم در دبستان حضرت معصومه شهرک نیلوفر دیلم
به مناسبت روز جهانی غذا و هفته تغذیه، واحد بهبود تغذیه جامعه با همکاری دبستان دخترانه حضرت معصومه اقدام به برپایی جشنواره صبحانه سالم جهت دانش آموزان دختر کرد.

 

27 مهر 1395
برنامه آهن یاری و مکمل یاری ویتامین Dدر شهرستان دیلم شروع بکار کرد
مراسم افتتاحیه برنامه آهن یاری و مکمل یاری با ویتامین D به‌صورت نمادین در آموزشگاه دخترانه مقطع متوسطه اول بعثت با حضور مسئولین شبکه بهداشت و درمان و آموزش‌وپرورش شهرستان دیلم برگزار شد.

 

26 مهر 1395
کارشناس تغذیه: شرط دستیابی به توانمندی ذهنی و جسمی کودک مراقبت تغذیه‌ای است
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه گفت: مراقبت تغذیه‌ای در کودکان شرط لازم برای دستیابی به توانمندی‌های ذهنی و جسمی است.

 

20 شهريور 1395
این ۱۰ ماده غذایی را هیچ‌گاه در یخچال و فریزر قرار ندهید!
تقریباً تمام مواد غذایی باید در یخچال ذخیره شوند هرچند در این مورد برخی استثناها نیز وجود دارند.

 

11 امرداد 1395
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: چگونه می‌توان عسل و آب‌لیموی تقلبی را از اصل تشخیص دهیم
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: با شناخت برخی نکات در رابطه با عسل و آب‌لیموی طبیعی می‌توان نوع طبیعی و تقلبی آن را از هم تشخیص داد به‌گونه‌ای که تشخیص عسل طبیعی از غیرطبیعی از طریق مزه کردن غیرممکن است.

 

8 تير 1395
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: بهتر است افطار با آب ولرم و خرما باز شود
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: افطار کردن یکی از زیبایی‌های روزه‌داری است که در آن برکات فراوانی وجود دارد به‌گونه‌ای که در سنت پیامبر خدا تأکید فراوان بر افطار کردن در وقت مقرر و بلافاصله پس از اذان مغرب شده است و بهتر است افطار با آب ولرم و ...

 

30 خرداد 1395
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: روزه‌داران در ماه مبارک رمضان با رعایت تغذیه صحیح ضامن سلامتی خود باشند
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: روزه‌داری موجب خالی ماندن دستگاه گوارش برای حدود چندین ساعت می‌شود بنابراین روزه‌داران باید با پیروی کردن از یک برنامه غذایی صحیح سلامتی خود را تضمین کنند.

 

25 خرداد 1395
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: اصول تغذیه صحیح در زمان روزه‌داری رعایت شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: متأسفانه برخی از روزه‌داران پس از ماه رمضان دچار عوارضی چون افزایش وزن، افزایش سطح چربی‌های خون، از کنترل خارج شدن بیماری دیابت، فشارخون و مشکلات گوارشی می‌شوند، به همین دلیل ضرورت دارد تا روزه‌داران اصو ...

 

1 بهمن 1394
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: پرداختن به الگوی تغذیه از مهم‌ترین موضوعات در سلامت سالمندی است
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: پرداختن به الگوی تغذیه از مهم‌ترین موضوعات در سلامت سالمندی است.

 

20 دی 1394
مصرف زیاد نمک باعث فشار خون بالا می‌شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: مصرف زیاد نمک باعث می‌شود فشار خون فرد بالا رفته و این خود عاملی برای بیماری قلبی و سکته است.

 

9 دی 1394
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید گنجی برازجان: نمک دریا خطر سرطانزایی دارد
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت:کاهش مصرف نمک، سریعا باعث کاهش فشار خون بالا می‌شود و اگر همیشه به مقدار کم نمک مصرف شود، فرد با افزایش سن دچار فشار خون بالا نخواهد شد.

 

17 آذر 1394
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان کرد: مصرف خرما باعث آرامش عصبی می گردد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت : خرما سرشار از ويتامين‌هاي B بوده و اين سبب ايجاد تعادل در بين سلول‌هاي اعصاب و روان بوده و همچنين خرما به نوعي يك آرام‌بخش طبيعي محسوب مي‌شود.

 
 
 
< >