|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 خرداد 1398 درباره تغذیه بین افطار تا سحر چه میدانید؟ کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: وعده شام باید حداقل 1 تا 2 ساعت با افطار فاصله داشته باشد و از غذاهایی مثل سوپها، آشهای کمچرب، هلیم، خوراک لوبیا و عدسی، خوراک سبزیجات با کمی نان (ترجیحاً نانهای سبوسدار مثل سنگک) به همراه م ... | | | |
|
|
|
|
28 مهر 1397 اجرای طرح یک وعدهغذای گرم در روستا مهدهای عسلویه طرح یک وعدهغذای گرم با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه، رییس شورای اسلامی و دهیار بیدخون، رییس اداره بهزیستی و مسئول و کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در روستا مهد بیدخون اجرا شد. | | | |
|
|
|
|
|
|
21 اسفند 1396 چاقی یکی از مشکلات جدی بهداشتی بشر امروز است کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: چاقی یکی از مشکلات جدی بهداشتی بشر امروز و محصول زندگی شهری است که ناشی از کمتحرکی، تغذیه نامناسب و عوامل ژنتیک است. | | | |
|
|
|
|
|
|
|
1 آبان 1396 جشنواره غذای سالم در شهر چغادک برگزار شد همزمان با روز جهانی غذا با شعار تغییر آینده مهاجرت، سرمایهگذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی جشنواره غذای سالم در مسجد فاطمه الزهرا (س) شهر چغادک برگزار شد. | | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|