کارگروه.تخصصی

22 مهر 1398
استاندار بوشهر: اولویت مدیریت ارشد استان، تأمین سلامت مردم است/ گزارش تصویری
استاندار بوشهر گفت: مهم‌ترین اولویت مدیریت استان بوشهر تأمین سلامت مردم به‌ویژه سلامت و امنیت غذایی است.

22 مهر 1398
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تأمین سلامت محصولات کشاورزی موضوعی کاملاً اجتماعی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان بوشهر گفت: به‌طورکلی تأمین سلامت و بهداشت محصولات کشاورزی موضوعی است کاملاً اجتماعی که همه آحاد جامعه درگیر آن هستند.

5 امرداد 1395
کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر حائز رتبه اول کشوری شد
کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، رتبه اول را در بین 56 دانشگاه کشور به دست آورد.

برگزاری اولین جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در حوادث غیر مترقبه
اولین جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه دانشگاه با حضور نمایندگان کمیته های بحران بیمارستان های استان در سالن جلسات فوریت‌های پزشکی استان برگزار شد .