کامل.تقوی‌نژاد

4 مهر 1398
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت: بهره‌برداری از پانزده هزار تخت بیمارستانی تا پایان سال99
معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت با 240 پروژه در حال احداث زمینه بهره‌برداری از چهل و سه هزار تخت در سراسر کشور را فراهم کرده که در صورت تامین منابع در سال 98 و 99 تعداد 15هزار تخت بیمارستانی به بهره‌برداری خواه ...

4 مهر 1398
بازدید معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پروژه‌های بهداشتی و درمانی استان بوشهر به روایت تصویر
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در سفر یک روزه‌ای به استان بوشهر، به همراه استاندار بوشهر، رییس دانشگاه علوم پزشکی، معاونین و سایر مسئولین استانی از پروژه‌های در حال ساخت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بازدید کرد.

4 مهر 1398
معاون وزیر بهداشت؛ تمام تلاش خود را جهت ارتقا خدمات بهداشتی و درمانی استان بوشهر به کار می‌بندیم/ گزارش تصویری
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: تمام تلاش خود را جهت ارتقا خدمات بهداشتی و درمانی در استان بوشهر به کار می‌بندیم.