کبد.چرب

18 تير 1402
کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه؛ کبد چرب شایع‌ترین بیماری کبدی است
کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: کبد چرب شایع‌ترین بیماری کبدی است.

19 امرداد 1401
کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف زیاد قندها و شیرینی‌ها عامل اصلی ایجاد کبد چرب است
کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برخلاف تصور بسیاری از افراد که گمان می‌کنند کبد چرب صرفا به دلیل مصرف چربی ایجاد می‌شود، آنچه بیشترین ضرر را به کبد می‌رساند مصرف زیاد قندها و شیرینی‌ها است.

20 مهر 1398
کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت بوشهر؛ مصرف زیاد برنج و نشاسته باعث ایجاد بیماری کبد چرب می‌شود
کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت بوشهر گفت: مصرف زیاد برنج و نشاسته از علل ایجاد بیماری کبد چرب است.

15 امرداد 1398
چاقی شکمی یکی از عوامل مستعد کننده کبد چرب می‌باشد
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری کبد چرب بیماری سلول‌های کبد انسان است که اخیراً به علت افزایش میزان چاقی در جامعه ما افزایش‌یافته است.

کاهش وزن و ورزش برای درمان کبد چرب مفید است
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: کاهش وزن و ورزش یکی از امیدبخش‌ترین درمان‌ها برای کبد چرب غیرالکلی می‌باشد.