گریه‌ای که اشک شوق شد/کار بزرگ پرسنل اورژانس ۱۱۵ دیّر برای نوزاد کوچک
نوزاد یک ماهه دیّری با تلاش پرسنل اورژانس ۱۱۵این شهر و انجام عملیات احیا گریست و جانی دوباره یافت.

4 فروردين 1402
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور: عملکرد اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر مطلوب و روبه‌پیشرفت است
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور گفت: عملکرد اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر مطلوب و روبه‌پیشرفت است.

4 فروردين 1402
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر خبر داد؛ ناوگان اورژانس ۱۱۵ گناوه به موتور آمبولانس تجهیز شد
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از تجهیز ناوگان اورژانس ۱۱۵ گناوه به موتور آمبولانس خبر داد.

3 فروردين 1402
رئیس اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر خبر داد؛ افزایش ۶۳ درصدی مأموریت‌های اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر نسبت به مدت مشابه سال قبل
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از افزایش ۶۳ درصدی مأموریت‌های اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

30 آذر 1401
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: راهنما و نقشه عملیاتی حوزه خیرین سلامت طراحی و تدوین شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هر استان نقشه جامع نیازهای حوزه سلامت در بخش‌های مختلف خود را تهیه کند و این نقشه را بر اساس اولویت‌های استان در اختیار خیرین قرار دهد.

30 آذر 1401
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ نشست مدیران و کارشناسان ادارات سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت کلان منطقه ۵ برگزار شد/ گزارش تصویری
مسئول اداره خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نشست هم‌اندیشی مدیران و کارشناسان ادارات سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت کلان منطقه ۵ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان بوشهر: ۷۸ میلیارد تومان برای احداث خوابگاه دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خلیج‌فارس بوشهر هزینه شده است
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان بوشهر گفت: ۷۸ میلیارد تومان برای احداث خوابگاه دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خلیج‌فارس بوشهر هزینه شده است.

معاون عمرانی بنیاد ۱۵ خرداد کشور: بنیاد ۱۵ خرداد کشور در حال حاضر ۶ خوابگاه در دست اجرا دارد
معاون عمرانی بنیاد ۱۵ خرداد کشور گفت: بنیاد ۱۵ خرداد کشور در حال حاضر ۶ خوابگاه در دست اجرا دارد و هشت خوابگاه نیز افتتاح کرده است.

14 فروردين 1400
تا صبح ۱۴ فروردین؛ اورژانس استان بوشهر هزار و ۸۲۷ مأموریت انجام داد/ افزایش ۶ درصدی مأموریت‌های اورژانس
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از انجام هزار و ۸۲۷ مأموریت تا صبح ۱۴ فروردین توسط اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر خبر داد.

رئیس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر: آئین چهارشنبه‌سوری در استان بوشهر ۱۱ مصدوم برجای گذاشت/ افزایش ۱۸۰ درصدی مصدومین
رئیس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر با بیان اینکه از اول اسفند تاکنون تعداد کل حادثه دیدگان آئین چهارشنبه سوری در این استان ۱۷ نفر اعلام شده گفت: شمار مصدومان برگزاری آئین چهارشنبه‌سوری از روز گذشته تا صبح امروز (چهارشنبه) نیز در این استان ۱۱ نفر است.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر خبر داد: صد و بیست هزار تماس با ۱۱۵ استان بوشهر در یک سال گذشته
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: از ابتدای سال تاکنون صد و بیست هزار تماس با ۱۱۵ استان بوشهر گرفته‌شده است.

برای نجات جان جوان ۳۰ ساله؛ بالگرد اورژانس 115 بوشهر به پرواز درآمد
آمبولانس هوایی بوشهر بار دیگر برای انتقال مصدوم تصادفی که جوان 30 ساله و به خدمات تخصصی پزشکی نیاز داشت به جزیره خارگ رفت.