17شهریور

متخصص ارتوپدی کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان: زنان بعد از سن یائسگی در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند
متخصص ارتوپدی کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان گفت: زنان بعد از سن یائسگی در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند.

ارائه خدمات شبانه‌روزی درمانگاه ۱۷ شهریور برازجان به مراجعین
مدیر بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: خدمات درمانگاه ۱۷ شهریور برازجان به مراجعین به‌صورت شبانه‌روزی صورت می‌پذیرد.

8 آذر 1396
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان خبر داد: آغاز عملیات اجرایی احداث بیمارستان 17 شهریور برازجان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از آغاز عملیات اجرایی احداث بیمارستان 17 شهریور برازجان خبر داد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: جذب ۴۰ میلیارد ریال برای ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از جذب اعتبار ۴۰ میلیارد ریال برای ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان به‌عنوان یکی از بیمارستان‌های قدیمی کشور خبر داد.

5 دی 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان مطرح کرد توسعه خدمات کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خدمات درمانی در کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان گسترش‌یافته است.

ره‌آورد سفر وزیر بهداشت به استان بوشهر(9): بازدید وزیر بهداشت از محل اجرای بیمارستان 200 تحت‌خوابی 17 شهریور برازجان
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از محل احداث بیمارستان 17 شهریور برازجان بازدید کرد.

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از درمانگاه جدید بیمارستان 17 شهریور برازجان
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بازدید درمانگاه جدید بیمارستان 17 شهریور از تمامی افرادی که در برپایی سریع درمانگاه تخصصی تلاش کردند، قدردانی کرد.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: درمانگاه جدید حداکثر تا دو روز دیگر فعالیت خود را از سر خواهد گرفت
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با تلاش شبانه‌روزی در جهت آماده‌سازی و استمرار خدمات درمانگاهی در شهرستان، درمانگاه جدید حداکثر تا دو روز دیگر فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ارایه خدمات به بیماران در برازجان استمرار دارد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ارایه خدمات به بیماران در برازجان قطع نشده است بلکه بیماران به بیمارستان شهید گنجی منتقل شده و بخش درمانی نیز در روزهای آینده فعال می‌شود.

آتش سوزی بیمارستان 17 شهریور برازجان مهار شد
سخنگوی مدیریت بحران حادثه بیمارستان 17 شهریور برازجان گفت: آتش‌سوزی بیمارستان 17 شهریور برازجان که از ساعت 4 و هشت دقیقه بامداد آغازشده بود با حضور تیم‌های آتش‌نشانی، هلال احمر و اورژانس 115 در محل مهار شد و مصدومین را به بیمارستان شهید گنجی انتقال دادند.

گزارش تصویری بازدید از روند بازسازی بیمارستان 17 شهریور برازجان
پس از راه‌اندازی بیمارستان شهید گنجی برازجان و اخذ مجوزهای لازم از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی عملیات بازسازی بیمارستان 17 شهریور آغاز شد.