معاون فرماندار عسلویه: کشتارگاه‌های شهرستان عسلویه ساماندهی و مناسب‌سازی شوند

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار عسلویه گفت: کشتارگاه‌های شهرستان عسلویه ساماندهی و مناسب‌سازی شوند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه؛ سید علیرضا سجادی زاده در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی عسلویه ضمن تشکر از تلاش و فعالیت‌های فراگیر مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه برای رفع موانع و مشکلات بهداشتی اظهار داشت: حضور اعضای شورای سلامت به‌عنوان یک مجمع مشورتی می‌تواند در پیشبرد اهداف سلامت بسیار مؤثر واقع شود.
وی بر پیگیری و اجرای تمامی مصوبات جلسه قبل و لزوم همکاری و هماهنگی بین بخشی تأکید کرد و افزود: رفع معضل کشتارگاه‌ها و ساماندهی و مناسب‌سازی کشتارگاه‌های موجود در کوتاه‌مدت ضروری است.
معاون فرماندار عسلویه خاطرنشان کرد: انتخاب محل مناسب توسط تشکیل تیم کارشناسی برای احداث کشتارگاهی با معیارها و ضوابط بهداشتی در بلندمدت با همکاری نهادهای ذیربط به‌ویژه شهرداری، دامپزشکی و شبکه بهداشت باید انجام شود.
وی در خصوص روغن‌های پوماس نیز بیان کرد: با توجه به مضرات چنین روغن‌هایی، استفاده از تریبون‌ها و کل ظرفیت موجود برای اعلام ممنوع بودن عرضه، توزیع و مصرف اینگونه روغن‌ها ضروری است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه نیز با اشاره به هفته ملی سلامت مردان گفت: انسان سالم محور توسعه پایدار است و تأمین سلامت انسان‌ها یکی از وظایف دولت‌ها است.
جاسم زارعی اضافه کرد: گستردگی عوامل تأثیرگذار بر سلامت ایجاب می‌کند که مسئولیت سلامت مردم از توان سیستم بهداشت و درمان فراتر رفته و به همکاری بین بخشی مشارکت مردمی و سایر ادارات و نهادها نیاز مبرم پیدا کند.
وی افزود: در چنین شرایطی اولویت‌های سلامت نیز تغییر می‌کند و کار محیطی وسیع و همکاری همه‌جانبه تمامی بخش‌ها و نهادهای جامعه را می‌طلبد.
زارعی گفت: در این میان شورای سلامت نیز اهمیت خود را پیداکرده و به‌عنوان یک شورای مشورتی و تصمیم‌گیری در سطح ملی، استانی و شهرستانی می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات و معضلات بهداشتی باشد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه ادامه داد: این شورا در سطح ملی به‌عنوان شورای عالی سلامت و در استان و شهرستان به‌عنوان شورای سلامت تعریف‌شده است.
وی با تشریح و بیان میزان اجرایی شدن مصوبات جلسه قبل، دستور کار این جلسه مبنی بر احداث کشتارگاه و همکاری بین بخشی برای جمع‌آوری روغن‌زیتون پوماس با توجه به مضرات فراوان ازجمله سرطان‌زا بودن را عنوان کرد.
زارعی بر لزوم احداث کشتارگاه واجد تمامی اصول و استاندارهای بهداشتی و همچنین همکاری بیشتر اعضای تیم جمع‌آوری روغن پوماس با کارشناسان شبکه بهداشت و درمان تأکید کرد.
آخرین نشست کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان عسلویه در سال جاری در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
اعضای شورا گزارش فعالیت‌های انجام‌گرفته در زمینه مصوبات جلسه قبل را ارائه و دیدگاه‌های خود در خصوص دستور کار این جلسه را بیان کردند.
انتهای پیام/ ع.م 3090

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید