رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: وضعیت شناسایی عفونت‌های بیمارستانی در استان بوشهر بهبود یافت

18 اسفند 1395
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: وضعیت شناسایی و گزارش دهی عفونت‌های بیمارستانی نسبت به گذشته بهتر شده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ دکتر علیرضا رئیسی صبح چهارشنبه در نشست کمیته عفونت بیمارستان‌ها اظهار داشت: کمیته‌های کنترل عفونت بیمارستانی می‌بایست فرآیندهای ایجاد عفونت بیمارستانی را موردبررسی قرار دهند.
وی بابیان اینکه عفونت بیمارستانی یک شاخصه مهم در سنجه‌های اعتباربخشی در نظر گرفته‌شده است افزود: در بحث عفونت‌های بیمارستانی آموزش گروه‌های پرستاری و پزشکی بسیار اهمیت دارد و در شناسایی و گزارش موارد تأثیر به سزایی خواهد داشت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: یکی از شاخص‌های مهم نشان‌دهنده کنترل عفونت در بیمارستان‌ها می‌تواند کاهش روزهای بستری و اقامت بیماران در بیمارستان باشد.
وی ادامه داد: با اجرای دقیق این نظام مراقبت در بیمارستان‌ها و برگزاری به‌موقع کمیته‌های کنترل عفونت بیمارستانی نه‌تنها در کاهش بروز این عفونت‌ها تأثیر بسزایی خواهد داشت بلکه ازنظر اقتصادی بار مالی کمتری ازنظر مصرف آنتی‌بیوتیک‌های گران‌قیمت بر نظام درمانی خواهد داشت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیز گفت: نظام مراقبت عفونت بیمارستانی از سال ۱۳۸۶ در یک سری بیمارستان‌های منتخب استان راه‌اندازی شده و از سال ۱۳۹۰ تعداد بیمارستان‌ها افزایش‌یافته است و از شروع سال ۹۶ کل بیمارستان‌ها می‌بایست تحت پوشش این نظام مراقبت قرار می‌گیرند.
دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان ضمن تأکید بر اهمیت حضور ریاست بیمارستان در کمیته‌های درون بیمارستان‌ها، بررسی‌های تخصصی‌تر و علمی و اجرایی را در جلسات فوق ضروری دانست و اضافه کرد: برای رسیدن به اهداف نظام مراقبت کنترل عفونت بیمارستانی ایجاد هماهنگی مطلوب بین معاونت‌های مختلف دانشگاه موردنیاز است.
وی گفت: مقایسه شاخص‌های نظام مراقبت عفونت‌های بیمارستانی سال جاری نسبت به زمان مشابه در سال گذشته در همه بیمارستان‌های استان، نشانگر بهبود وضعیت گزارش دهی عفونت‌های بیمارستانی نسبت به گذشته است.
عفونتی را که بیمار در مدت‌زمان بستری شدن در بیمارستان (بالاتر از ۲۴ ساعت) دچار آن می‌شود و قبل از بستری شدن مبتلابه آن نبوده، عفونت بیمارستانی می‌گویند.
این عفونت براثر بروز واکنش‌های سوء ناشی از وجود عامل عفونی یا سم است. وضعیت عفونت‌های بیمارستانی نسبت به گذشته بهتر شده است.
انتهای پیام/ م.ب 2020


با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.