در هفته سالمند صورت گرفت: عیادت از سالمندان تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت چغادک و چاهکوتاه

17 مهر 1396
به مناسبت هفته سالمند تیم‌های سلامت مرکز خدمات جامع سلامت چغادک و چاهکوتاه به همراه مسئولین محلی از سالمندان تحت پوشش این مراکز با اهدا شاخه گل و شیرینی عیادت کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی چغادک در حاشیه این دیدارها گفت: هرساله از دهم تا شانزدهم مهرماه به‌عنوان هفته تکریم و بزرگداشت منزلت سالمند معرفی می‌گردد و شعار امسال ((آینده بهتر با مشارکت سالمندان)) تعیین‌شده است.
زهرا شبانی در این دیدار که با حضور کادر پزشکی همراه بود از بیماران سالمند عیادت و داروهای موردنیاز برای آنان تجویز شد اضافه کرد: با مشارکت سالمندان آینده‌ای بهتر برای خود و جوانان داشته باشیم.
وی از اهدای هدایایی به سالمندان خبر داد و افزود: با توجه به نیازهای فرهنگی در زمینه‌های مختلف برای خانواده‌های سالمندان مشاوره‌های لازم توسط مشاور این نهاد ارائه شد.
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چاهکوتاه نیز بیان کرد: سالمندی دوره‌ای از زندگی است که با خوشی‌ها و ناخوشی‌های خاص خود همراه است و می‌توان با مشارکت سالمندان آینده‌ای بهتر برای خود و جوانان داشته باشیم و بایستی در کارهای مختلف از سالمندان استفاده کنیم تا با این کار هم آن‌ها را سرحال کرده و هم حس مثبت ارزشمند بودن در آن‌ها ایجاد شود.
در این دیدارها مراقبتت های اولیه ازجمله اندازه‌گیری وزن و قد و فشارخون برای سالمندان به عمل آمد و توزیع مکمل بین سالمندان انجام شد.

انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید