رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته از مراکز عرضه شهرستان گناوه جمع‌آوری شد

23 مهر 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: بیش از 600 لیتر نوشابه تاریخ‌مصرف گذشته توسط واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از مراکز عرضه جمع‌آوری شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، دکتر علی زکی زاده عنوان داشت: ارتقای سلامت غذایی شهروندان از اولویت و رسالت‌های اساسی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه است.
وی تصریح کرد: ارتقای سلامت غذایی شهروندان همواره در دستور کار و سرلوحه بازرسین بهداشت محیط شهرستان گناوه قرار دارد و با جدیت تمام پیگیری می‌شود.
دکتر علی زکی زاده بابیان اینکه نهادینه‌سازی فرهنگ مصرف غذای سالم ضرورت جامعه امروز است افزود: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری مواد غذایی، بهسازی انبارها و محل نگهداری مواد غذایی، ملاک ارزیابی و پایش بازرسین بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه بوده و در صورت رؤیت موارد تخلف با متصدیان بر اساس قانون مواد خوردنی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی رفتار جدی انجام می‌گیرد.
وی ادامه داد: در همین راستا بازرسین بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه در حین بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مقدار 635 لیتر نوشابه تاریخ‌مصرف گذشته که قابلیت مصرف انسانی را نداشت جمع‌آوری کردند.
مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان گناوه نیز گفت: شهروندان از مصرف مواد آشامیدنی مانند نوشابه‌های گازدار که هیچ‌گونه ارزش غذایی ندارند خودداری و هنگام خرید هر نوع ماده غذایی از سالم بودن آن مطمئن شوند.
مهندس حسن ذبیحی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می‌توانند با شماره 190 جهت پیگیری شکایات و ثبت در سامانه مدیریت ارتباط مردمی تماس بگیرند.

انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید