شهردار شهر بنک: مراکز خدمات جامع سلامت یکی از خدمات ارزشمند طرح تحول نظام سلامت است

8 آذر 1396
شهردار شهر بنک گفت: ایجاد مراکز خدمات جامع سلامت یکی از خدمات ارزشمند طرح تحول نظام سلامت در دسترسی عادلانه به خدمات سلامت است که موجبات خشنودی و رضایت مردم را به همراه داشته است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، مهندس حجت ریحانی نیا در بازدید سرزده از مرکز خدمات جامع سلامت بنک افزود: مراکز خدمات جامع سلامت و دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت کم‌نظیر و ارزشمند هستند.
وی اظهار داشت: با توجه به محدودیت‌های موجود قول مساعدت برای همکاری در رفع موانع موجود در حوزه شهرداری جهت ساخت داروخانه را می‌دهیم و شهرداری و شورای شهر بنک توان و تلاش خود را در راستای رفع مشکلات بهداشتی و سلامت شهر بکار خواهند گرفت.
مهندس حجت ریحانی نیا از کلیه واحدها ستادی و محیطی بازدید به عمل آورد و از همکاری صمیمانه سرپرست و پرسنل زحمتکش آن مرکز برای ارایه خدمات باکیفیت بالا به مردم تشکر و قدردانی کرد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان نیز بیان داشت: مشارکت مردم و همراهی سایر نهادها در تحقق اهداف سلامت در جامعه مهم و حایز اهمیت است.
دکتر حسن حیدری در حاشیه این بازدید به موانع چشم‌انداز سلامت بخش خصوصی در شهر بنک اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از چالش‌های پیش رو این وضعیت، محدودیت فعالیت داروخانه و موانع اجرایی در این شهر است.
شهردار شهر بنک به همراه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان در بازدید سرزده از مرکز خدمات جامع سلامت بنک بازدید کردند.
گفتنی است در این بازدید معاون اجرایی شهردار شهر بنک نیز حضور داشت.
انتهای پیام / م.س 3070

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید