قائم مقام رییس دانشگاه در برنامه‌ریزی: در مدیریت بحران باید از تمامی ظرفیت‌‌ها استفاده ‌شود

12 آذر 1396
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود می‌تواند در مدیریت بحران بسیار چاره‌ساز باشد که متأسفانه تجربه‌های گذشته نشان داده نتوانستیم از تمامی ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

دکتر حسین دارابی در کارگاه آموزشی مدیریت بحران گفت: یکی از اقداماتی که پس از زلزله کرمانشاه در سطح دانشگاه تصمیم گرفته شد و به وزارت بهداشت انتقال یافت این بود هر استان بتواند یک‌خانه‌ بهداشت در مناطق حادثه‌دیده تجهیز کند.
این مسئول ادامه داد: این تصمیم کوچک مدیریتی می‌تواند ساختار نظام بهداشتی منطقه‌ای را در مواقع بحران به‌روز کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: انسجام و هماهنگی دستگاه‌های مسئول در بحران بسیار حیاتی است که متأسفانه کمتر مشاهده می‌شود.
رییس بیمارستان شهدای خلیج‌فارس نیز که به‌عنوان مدرس در این کارگاه حضور داشت گفت: ضروری است برای مدیریت بحران هم به لحاظ ساختاری و هم اعتبارات از قبل آمادگی داشت تا در مواقع بحران دچار سردرگمی نشویم.
کارشناس مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سپاه امام صادق (ع) نیز یکی دیگر از مدرسان کارگاه بود که در خصوص آمادگی پدافند غیرعامل در حوادث احتمالی برای نیروگاه اتمی بوشهر نکات مهمی را طرح کرد.
کارگاه مدیریت بحران به همت بسیج جامعه پزشکی در سالن شهید مفتح معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور مدیران و کارکنان این دانشگاه برگزار شد.

انتهای پیام/ م.ب 2020

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.