آغاز عملیات اجرایی خانه بهداشت خیر ساز روستای خلیفه‌ای شهرستان دشتستان

9 دی 1396
عملیات اجرایی خانه بهداشت خیر ساز روستای خلیفه‌ای بخش شبانکاره شهرستان دشتستان، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ،فرماندار دشتستان ،مسئولین استانی و شهرستانی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛ خیر نیکوکار روستای خلیفه‌ای بخش شبانکاره که ساخت خانه بهداشت این روستا را برعهده‌گرفته گفت: انجام کارهای خیر و عام‌المنفعه برایم حلاوت و شیرینی خاصی دارد و تلاشم این بوده تا آنجایی که در توانم است در کارهای خیر سهیم باشم.
 اسماعیل کریمی افزود: تعلق‌خاطر زیادی به زادگاهم روستای خلیفه دارم و هر آنچه از دستم بربیاید برای توسعه و آبادانی آن انجام خواهم داد.
وی با اشاره به ساخت خانه بهداشت روستای خلیفه اظهار داشت: این خانه بهداشت در زمینی به مساحت یکهزارو 350 متر و با زیربنای 153 مترمربع و بااعتباری بالغ‌بر 2 میلیارد و پانصد هزار ریال ساخته خواهد شد و ان‌شاءالله تلاش می‌کنم در اسرع وقت آن را به اتمام رسانده و در اختیار مردم قرار دهم.
کریمی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنم در تجهیز خانه بهداشت با مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان همکاری نمایم تا مردم شریف این روستا بتوانند از برکات این پروژه بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/ س.غ 3030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید