مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر: عملکرد شهرستان جم در حوزه پزشک خانواده مطلوب است

10 دی 1396
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر عنوان داشت: شهرستان جم در حوزه پزشک خانواده از عملکرد خوبی برخوردار بوده است.

دکتر پرویز رمضانی در نشست با تیم مدیریتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم ضمن تقدیر و تشکر از تیم پزشک خانواده این شهرستان، عنوان داشت: رضایتمندی خوبی از طرح پزشک خانواده در شهرستان حاصل‌شده است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه، هماهنگی و همکاری خوبی بین مجموعه بیمه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی استان وجود دارد و این امر باعث ارایه خدمات مطلوب به شهروندان گردیده است.
دکتر رمضانی همچنین کسب رتبه برتر شهرستان جم در پایش ناظران بیمه سلامت را تبریک گفت و خواستار ادامه روند موجود گردید.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم نیز ضمن خوشامدگویی، به تشریح ارایه خدمات موجود ازجمله پزشک خانواده، دندانپزشکی و ... پرداخت.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، نشست مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر با رییس و معاونین شبکه بهداشت و درمان و سرپرست بیمه سلامت شهرستان جم در محل دفتر ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم برگزار شد.

انتهای پیام/ ا.پ 3020

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید