کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: بیماری‌های غیر واگیر با افزایش سواد تغذیه‌ای و رعایت الگو‌های صحیح تغذیه‌ای قابل‌کنترل است

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بیماری‌های غیر واگیر با افزایش سواد تغذیه‌ای و رعایت الگو‌های صحیح تغذیه‌ای قابل‌کنترل است.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، محمدصادق موجی در حاشیه برپایی غرفه سلامت در بوشهر افزود: امروزه به علت مداخلات بهداشتی صورت گرفته طی دهه‌های گذشته و تغییر سبک زندگی، همزمان با کاهش بار بیماری‌های واگیر شاهد افزایش بیماری غیر واگیر ازجمله اضافه‌وزن و چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی هستیم.
مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر عنوان داشت: به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم که از تاریخ 15 دی‌ماه لغایت 15 بهمن‌ماه سال جاری برگزار می‌گردد، مرکز بهداشت شهرستان بوشهر به برپایی غرفه سلامت با رویکرد تغذیه سالم و ایجاد نشاط اجتماعی در پارک تشریفات اقدام کرد.
موجی اظهار داشت: با توجه به اهمیت تغذیه سالم و انتخاب شیوه صحیح زندگی در دستیابی به خودمراقبتی، در اين غرفه مشاوره تغذيه برای عموم مردم توسط کارشناس تغذیه ارائه گردید.
وی افزود: در این غرفه ایستگاه تن‌سنجی و مشاوره تغذیه مورد استقبال گسترده مردم قرار گرفت و ضمناً در این ایستگاه بروشورهای آموزشی با موضوعات چاقی، اضافه‌وزن و چاقی در بارداری، چاقی در کودکان، پرسش‌های رایج درباره مقدار مصرف و نحوه طبخ روغن‌ها و کاهش مصرف نمک و روغن برای عموم مردم ارائه گردید.
محمدصادق موجی یکی از برنامه‌های اصلی و مهم طرح تحول نظام سلامت را بهبود وضعیت تغذیه مردم عنوان کرد و افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به‌منظور کنترل اضافه‌وزن و چاقی در کشور و ایجاد حساسیت در مردم و مسئولان برای کاهش بار بیماری‌های غیر واگیر، یکی از شعارهای بسیج ملی تغذیه در سال جاری را، ”پیشگیری و کنترل چاقی با تغذیه سالم” در نظر گرفته است.
وی تأکید کرد: مصرف بیشتر از حد استاندارد قند، نمک و چربی در کنار نداشتن فعالیت بدنی کافی باعث افزایش ابتلا بیماری‌های غیر واگیر مانند اضافه‌وزن و چاقی، دیابت، فشارخون و چربی خون بالا و بیماری‌های قلبی و عروقی شده است و این امر نه‌تنها در کشور ما بلکه در کل جهان روندی رو به افزایش دارد.
انتهای پیام/ا.س 3000

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید