کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم در این راستا بیان کرد: پس از بازرسی دقیق از 4 مرکز عرضه، نکات بهداشتی و آموزشی لازم به متصدیان و کارگران آموزش داده شد و تأکید گردید که نکات بهداشتی و بهسازی را جهت جلوگیری از وقوع طغیانهای مواد غذایی رعایت نمایند.
فاطمه علیمرادی افزود: کلیه مراکز عرضه مواد غذایی شهرستان دیلم به شکل مستمر مورد نظارت و پالایش قرار میگیرند
وی اضافه کرد: نظارت مستمر بر امنیت و سلامت مواد غذایی بهویژه در مراکز عرضه مواد غذایی حساس مانند رستورانها و غذا فروشیها همواره از اولویتهای شبکه بهداشت بوده و در دستور کار بازرسین بهداشت محیط قرار دارد.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی 190 جهت دریافت و ثبت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی بهصورت شبانهروز پاسخگوی شهروندان است.
انتهای پیام/ م.ب 3060