کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان تنگستان: تضمین امنیت و سلامت مواد غذایی با نظارت همراه با آموزش میسر می‌شود

27 اسفند 1396
کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: تضمین امنیت و سلامت مواد غذایی با نظارت همراه با آموزش میسر می‌شود.

غلامحسین عارف آزاد در حاشیه بازدید علمی دانش آموزان از کارخانه تولید نوشیدنی میوه‌ای اظهار داشت: زمانی که دانش آموزان از نزدیک با نحوه رعایت اصول بهداشت مواد غذایی در فرایند تولید کارخانه‌ها آشنا شوند، حساسیت آن‌ها در استفاده از مواد غذایی سالم افزایش‌یافته و باعث ارتقای سطح سلامت جامعه می‌شود.

کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان تنگستان افزود: رعایت اصول بهداشتی در فرایند تولید کارخانه ازجمله بهداشت فردی کارگران، بهداشت محیط بخش‌های مختلف به‌ویژه سالن تولید و بسته‌بندی و شرایط پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون محصولات بسیار مهم بوده و نیازمند نظارت مستمر کارشناسان نظارت بر مواد غذایی است.

وی تأکید کرد: شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به تاریخ تولید و انقضاء و برچسب سازمان غذا و دارو (لوگوی سیب) بر روی محصولات دقت نمایند.
گفتنی است بازدید علمی مذکور با حضور مدیر و دانش آموزان آموزشگاه متوسطه اول پسرانه شهر اهرم از کارخانه نوشیدنی آبمیوه واقع در شهرستان تنگستان انجام شد.

انتهای پیام/ م.ا 3010
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.