سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه مطرح کرد: طرح هر شهروند یک بازرس در همه آحاد جامعه نهادینه شود

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: می‌بایست طرح هر شهروند یک بازرس در همه آحاد جامعه نهادینه شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، مهندس محمد بازیاری افزود: تأمین سلامت غذایی، حفظ و ارتقا آن نیاز به همکاری و مشارکت همه‌جانبه مردم دارد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: با توجه به اهمیت بهداشت مواد غذایی و نقش مستقیم آن در حفظ سلامتی مردم شهرستان، رعایت اصول و مقررات بهداشت محیط به‌عنوان یک تکلیف برای تمام صنوف مرتبط با سلامتی تعیین گردیده است که در صورت عدم رعایت آن، با متصدیان متخلف طبق قانون رفتار خواهد شد.
مهندس محمد بازیاری افزود: در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت غذایی شهروندان که از اهداف اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه است از هیچ تلاشی فروگذار نیستیم.
وی ادامه داد: همه مردم عزیز شهرستان باید در اجرای هر چه‌بهتر قوانین و تأمین سلامت غذایی مردم و همچنین سلامت مهمانان نوروزی به‌عنوان یک بازرس عمل نمایند و هر تخلفی در صنوف حساس که با سلامت غذایی رابطه مستقیم دارد مشاهده کردند به واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه با شماره 07733123566 و یا سامانه 190 اطلاع دهند.
مهندس بازیاری تصریح کرد: داشتن کارت تندرستی معتبر برای تمام‌ کارکنان صنوف، استفاده از روپوش و کلاه تمیز به رنگ روشن (غیر تیره) متناسب با نوع کار، استفاده از دستکش یک‌بارمصرف و انبرک، ممنوعیت عرضه، فروش و استعمال دخانیات در کلیه مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و ممنوعیت ورود افراد متفرقه به محل تهیه و آماده‌سازی مواد غذایی از نکاتی است که هر صنف باید آن را رعایت کند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه ادامه داد: نظافت عمومی محیط کار، دفع بهداشتی فاضلاب و زباله، نگهداری مواد غذایی فاسدشدنی درون یخچال یا فریزر، قرار ندادن مواد غذایی و آشامیدنی بیرون از مغازه و در معرض نور مستقیم آفتاب، عدم عرضه مواد غذایی و آشامیدنی تاریخ‌مصرف گذشته و رعایت کامل بهداشت فردی نیز از مهم‌ترین نکاتی هستند که یک متصدی جهت تأمین سلامتی شهروندان باید آن‌ها را رعایت کند.
گفتنی است در صورت رعایت نکات بهداشتی توسط متصدی و جلب رضایت مشتریان عزیز، از متصدی واحد صنفی مربوطه تقدیر خواهد شد.

انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید