انجام 900 بازدید بهداشتی در برنامه سلامت نوروزی دیر

5 فروردين 1397
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: از زمان اجرای طرح سلامت نوروزی بیش از 900 بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان دیر انجام‌شده است.

حسین ناظمیان‌پور اظهار داشت: از 15 اسفند سال گذشته تاکنون بیش 900 بازدید در طرح سلامت نوروزی از مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی حساس و همچنین اماکن عمومی در شهرستان دیر انجام شد.
وی با تأکید بر اهمیت تهيه، توزیع و نگهداری مواد غذايي گفت: تهيه، توزیع و نگهداری مواد غذايي سالم و بهداشتي از اهمیت خاصی برخوردار است و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باید دارای شرایط لازم بهداشتی باشند تا مردم بتوانند با آرامش خاطر مواد غذايي موردنیاز خود تهیه کنند.
وی افزود: بازرسان و كارشناسان بهداشت محيط شهرستان دیر در طرح سلامت نوروزی توجه ویژه‌ای به تهیه و عرضه مواد غذایی، روش حمل‌ونقل و نگهداری مواد خوراکی در اماکن تهیه و توزیع دارند و در این ایام بازرسی‌های آنان تشدید می‌شود.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر اظهار کرد: از 903 بازدید صورت گرفته از اماکن به دلیل حساسیت موضوع، 67 اخطاریه به‌منظور رفع نواقص صادر شد و نهایتاً تعداد 10 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
وی اضافه کرد: در این طرح بیش از 180 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته جمع‌آوری و معدوم شد.
ناظمیان‌پور تأکید کرد:‌ شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه مردمی رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام/ ح.ن 3050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.