تقدیر از خبرنگاران فعال حوزه سلامت شهرستان دیّر

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر در آئینی به مناسبت هفته سلامت با تقدیم لوح سپاس از خبرنگاران فعال حوزه سلامت شهرستان دیّر تقدیر کرد.

مهندس احمد آخوندی به‌پاس همکاری و همراهی خبرنگاران شهرستان دیّر با حوزه سلامت این شهرستان با اعطا لوح تقدیر از زحمات آن‌ها تشکر کرد.
در این لوح آمده است:
حوزه سلامت یکی از حوزه‌های مؤثر بر توسعه پایدار است و رشد و توسعه این حوزه مستلزم فرهنگ‌سازی و مشارکت آحاد جامعه در آن است.
در ادامه با تبریک هفته سلامت آورده است: از تلاش‌های شما خبرنگار گران‌قدر در اشاعه فرهنگ سلامت، آگاهی‌رسانی به مردم و کمک به حوزه سلامت تقدیر و تشکر به عمل می‌آید.
از ایزد منان برای شما و همه‌ی تلاشگران این عرصه توفیق تداوم هدایتگری، سعادت و سلامت تمنا دارد.
در این آیین از خبرنگاران خبرگزاری ایرنا، مهر، فارس، تسنیم، ایسنا، ایلنا، خبرگزاری صداوسیما و کانال‌ خبری سلام دیر تجلیل شد.
انتهای پیام/ ح.ن 3050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید