برگزاری جشنواره غذای سالم در بردستان

به مناسبت هفته سلامت جشنواره تغذیه سالم در مرکز خدمات جامع سلامت بردستان با حضور پرشور مردم برگزار شد.

این جشنواره به مناسبت هفته سلامت و باهدف اصلاح و ارتقای فرهنگ تغذیه با حضور 50 نفر از بانوان در محل مرکز خدمات جامع سلامت بردستان برگزار شد.
در این مسابقه شرکت‌کنندگان با معرفی غذای خود و طرز تهیه آن، میزان کالری، میزان استفاده از طعم‌دهنده‌ها، استفاده از روغن مایع، سفره‌آرایی مناسب، رعایت نکات بهداشت مواد غذایی و طمع و مزه مطلوب به رقابت پرداختند.
حضور پرشور مردم و تنوع غذایی در این جشنواره غذایی از نکات بارز این جشنواره بود.
کارشناسان بهداشت پس از پایش و ارزیابی غذاهای تهیه‌شده، به نفرات برتر که شاخص‌های مهم غذایی رعایت کرده بودند، هدایایی تقدیم کردند.
این جشنواره به همت شبکه و مرکز بهداشت شهرستان دیر و همکاری شهرداری بردستان برگزار شد.
در این مراسم سرپرست شبکه بهداشت و درمان دیر، بخشدار مرکزی دیر، شهردار بردستان، رییس شورای شهر بردستان، مشاور فرماندار در امور بانوان و جمعی از شهروندان حضور داشتند.
انتهای پیام/ ح.ن 3050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید