به مناسبت هفته سلامت؛ آيين عطرافشاني گلزار شهداي گمنام عسلويه برگزار شد

به مناسبت هفته سلامت آيين عطرافشاني گلزار شهداي گمنام عسلويه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شهرستان عسلويه، سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان عسلويه در این آیین گفت: حضور در این مکان مقدس و تجديد ميثاق پرسنل شبكه بهداشت و درمان با شهيدان، به‌منزله ادامه دادن راه آنان و تلاش و پشتكار براي به ثمر رساندن آرمان‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری است.
جاسم زارعی ضمن تبریک روز پاسدار، روز جانباز و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 8 سال دفاع مقدس افزود: وجوه مشترك كادر بهداشت و درمان و شهداي گمنام يكي ايثار و فداكاري و دوم گمنام بودن است كه اميد است هميشه راه اين شهيدان الگو و راهنماي راهمان باشد.
وی خاطرنشان کرد: امید است اهداف عالیه طرح تحول نظام سلامت در زمینه خودمراقبتی و استفاده عموم از روش‌های پیشگیرانه ابتلا به بیماری‌ها محقق شود.
به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت برنامه غبارروبی و عطرافشاني گلزار شهداي گمنام شهرستان عسلويه با حضور امام‌جمعه شهرستان عسلويه، معاون سياسي اجتماعی فرماندار، فرماندهی سپاه و رییس بنياد شهيد شهرستان برگزار شد.
حاضرين ضمن غبارروبي، عطرافشانی، نثار شاخه گل بر مزار شهيدان، قرائت فاتحه و احترام به روح بلند ملكوتي شهدا، بار ديگر با آرمان‌های والاي شهداي گران‌قدر تجديد ميثاق كردند.
در این آیین از جانباز و برادر شهيد عبدالله افسري از کارکنان حوزه سلامت و سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تجليل و قدرداني شد.
انتهای پیام/ ع.م 3090

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید