رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو با تکمیل دانشکده پزشکی و دندانپزشکی

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با تخصیص اعتبارات لازم روند تکمیل دانشکده پزشکی و دندانپزشکی بوشهر تسریع می‌شود تا در آینده نزدیک شاهد افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در استان باشیم.

دکتر سعید کشمیری در حاشیه نشست مدیران دانشگاه با استاندار در هفته سلامت گفت: تکمیل پروژه دانشکده پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر اساس تفاهم‌نامه میان وزارت بهداشت و استانداری صورت می‌گیرد.
دکتر کشمیری افزود: پروژه اورژانس هسته‌ای و عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز با حمایت‌های ویژه استاندار استان بوشهر با پیشرفت 50 درصدی در حال تکمیل است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: مدیران حوزه سلامت استان برای افزایش رضایتمندی مردم تمام توان خود را بکار گرفته‌اند.
نشست مدیران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با استاندار به‌منظور ارایه گزارش آخرین دستاوردها و اقدامات حوزه سلامت استان در سومین روز از هفته سلامت در سالن شماره یک استانداری بوشهر برگزار شد

انتهای پیام/ م.پ- 1025

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید