در هفته سلامت صورت گرفت: ارائه خدمات تخصصی و بهداشتی به مردم روستای قلعه میان (میانلو) شهرستان کنگان

به مناسبت هفته سلامت، شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقدام به ارایه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به مردم روستای میانلو کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: با توجه به روزشمار هفته سلامت، " عدالت در دسترسی به خدمات سلامت، حق مردم، مسئولیت حکومت " این شبکه تلاش دارد سمت‌وسوی خدمات را به مناطق دور از دسترس و صعب‌العبور که از خدمات بهداشتی محروم مانده‌اند ببرد و به مردم این مناطق خدمت‌رسانی نماید.
مهندس خلیل جوکار افزود: به مناسبت هفته سلامت، خدمات بهداشتی و درمانی با حضور تیم سلامت که شامل پزشک، روانشناس، کارشناس مامایی، مراقب سلامت زن و کارشناس تغذیه، به‌صورت رایگان به مردم روستای قلعه میان و دانش آموزان ارائه‌ داده شد.
گفتنی است این خدمات علاوه بر عموم مردم به دانش آموزان مدرسه ابتدایی مالک اشتر نیز ارائه شد.
جمعیت این روستا 800 نفر و تعداد دانش آموزان مدرسه 50 نفر (دختر و پسر) می‌باشد.
انتهای پیام/ م.س 3070

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید