به مناسبت ماه مبارک رمضان؛ کارگاه‌های تولید زولبیا و بامیه در بوشهر تحت نظارت ویژه بهداشتی قرار گرفتند

7 خرداد 1397
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان و در راستای نظارت و پایش صنوف حساس مواد غذایی صنوف آش فروشی‌ها، قنادی‌ها و کارگاه‌های تولید زولبیا و بامیه در بوشهر تحت نظارت ویژه بهداشتی قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: به مناسبت ماه مبارک رمضان گشت مشترک بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت به همراه کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت و شبکه دامپزشکی و اداره تعزیرات حکومتی استان صورت گرفت.
وی افزود: در این برنامه مواردی همچون رعایت بهداشت فردی، نظافت عمومی، روپوش، کلاه، ایمنی مواد غذایی خام و پخته، آب مصرفی، لوازم و تجهیزات در محیط کار، چیدمان وسایل، دمای نگهداری، فضای فیزیکی، سیستم دفع پساب و پسماند و دیگر موارد کنترل و نظارت گردید.
 این مقام مسئول اعلان کرد: توجه ویژه به کنترل روغن در شیرینی فروشی‌های سنتی و زولبیا و بامیه با دستگاه سنجش پرتابل TPM و استفاده از ظروف یک‌بارمصرف بر پایه گیاهی و سلولزی آش و حلیم فروشی از موارد حائز اهمیت می‌باشد.
مهندس فخرایی خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی از خرید زولبیا و بامیه و شیرینی از دست‌فروشان دوره‌گرد خودداری نموده و در صورت رؤیت موارد تخلف با سامانه 190 شکایات بهداشتی مردمی به‌صورت شبانه‌روزی اطلاع‌رسانی نمایید.
 انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.