در آخرین روز از هفته دولت صورت گرفت: آغاز عملیات اجرایی اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای شهر آبپخش

11 شهريور 1397
عملیات اجرایی اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای شهر آبپخش در هفتمین روز از هفته دولت، با حضور بخشدار و جمعی از مسئولین بخش آبپخش آغاز شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در خصوص این پروژه گفت: ساختمان اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای آبپخش با زیربنای ۱۲۷ مترمربع و در یک طبقه احداث خواهد شد.
مهندس ماریا خویش دوست به اعتبار هزینه شده برای احداث ساختمان اورژانس ۱۱۵ آبپخش اشاره کرد و افزود: برای احداث این پایگاه مبلغ دو هزار میلیارد ریال از محل استانی هزینه می‌شود.
وی عنوان داشت: ۱۰ پایگاه فوریت‌های پزشکی شهری و جاده‌ای با ۱۰ کد فعال در شهرستان دشتستان فعالیت دارد که شامل پایگاه‌های فوریت پزشکی پایگاه‌های شهری شماره1، 2 و ۳ شهر برازجان، آبپخش، شبانکاره، قلعه سفید، کلمه، بوشکان، تنگ ارم، تل سرکوب می‌باشد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان افزود: از مجموع ۱۰ پایگاه اورژانس ۱۱۵ فعال در سطح شهرستان عملیات اجرایی پایگاه آبپخش آغاز و پایگاه کلمه در حال ساخت است و فقط پایگاه اورژانس ۱۱۵ قلعه سفید و بوشکان در کانکسی باشند که به‌زودی عملیات اجرایی این دو پایگاه نیز آغاز خواهد شد.
مهندس ماریا خویش دوست یادآور شد: اکنون ۱۵ دستگاه آمبولانس شامل ۱۲ دستگاه بنز و ۳ دستگاه تویوتا در ناوگان اورژانس شهرستان دشتستان فعال است.
انتهای پیام/ س.غ ۳۰۳۰
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید