با صدور پیامی: فرماندار دیّر از فعالیت بهورزان تقدیر کرد

14 شهريور 1397
حمزه اعتماد فرماندار شهرستان دیر و احمد آخوندی سرپرست شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با صدور پيامی مشترک، فرا رسيدن سالروز آغاز به کار نظام شبکه بهداشتی درمانی در ایران و روز بهورز را به جامعه بهورزی شهرستان دیر تبریک گفتند.

در بخش‌هایی از این پيام آمده است: همت و تلاش بی‌وقفه شما در عرصه بهداشت و درمان موجب افتخار و شایسته امتنان و تقدیر فراوان است.
ضمن تبریک روز ملی بهورز، از تلاش‌ها و فعالیت‌های شما در راستای ارتقا شاخص‌های سلامت شهرستان دیّر تقدیر می‌شود.
در پایان آمده است: امید است ضمن ارتباط گسترده با اقشار مختلف مردم، شاخص‌های بهداشتی را با رعایت کیفیت کار ارتقا بخشیده و با ارایه خدمات شایسته‌، سلامت و سعادت را به مردم هدیه نمایید.
گفتنی است: سالروز افتتاح اولین خانه بهداشت و آغاز به کار نظام شبکه بهداشتی درمانی در ایران به‌عنوان روز ملی بهورز نام‌گذاری شده است.
انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید