رییس بیمارستان شهید گنجی برازجان خبر داد؛ نجات جان کودک ده‌ماهه از خفگی و سیانوز شدید

رییس بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان از نجات جان بیمار شیرخوار ده‌ماهه از خفگی و سیانوز شدید توسط تیم درمانی بخش اورژانس بزرگ‌سال بیمارستان خبر داد و گفت: بیمار شیرخوار ده‌ماهه که با علائم سیانوز به علت وجود جسم خارجی در گلو که باعث انسداد راه‌های هوایی بیمار شده بود توسط والدین به بیمارستان شهید گنجی مراجعه کرد.

دکتر عبدالرسول ملاح زاده ادامه داد: بیمار پس از مراجعه به اتاق تریاژ بخش اورژانس بزرگ‌سال بیمارستان فوراً به اتاق CPR انتقال داده و توسط تیم درمانی مستقر در اورژانس جسم خارجی باظرافت و تبحر از گلوی بیمار بیرون آورده شد و از مرگ نجات یافت.
وی بیان کرد: بیمار سپس برای تکمیل اقدامات درمانی به بخش رادیولوژی و پزشک اطفال ارجاع داده شد و پس‌ازاینکه مشخص شد مشکل تنفسی خاصی برای بیمار به وجود نیامده، با بهبودی از بیمارستان ترخیص گردید.
وی در پایان از تیم درمان که شامل آقای دکتر اسلامی ( متخصص طب اورژانس)، علی پولادی، حسین زارع مقدم، رضا ترک‌زاده و سرکار خانم حاجی محمدی (بیهوشی) تشکر و قدردانی نمودند.

انتهای پیام/ ب.ا - کد

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید