مانور سراسری زلزله در استان بوشهر برگزار شد

10 آذر 1397
مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: صبح روز چهارشنبه مانور سراسری "ایمنی در زلزله" به‌صورت نمادین در مدارس کل شهرستان‌های استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر، دکتر عبدالرحیم دادجو اظهار کرد: مانور " ایمنی در زلزله" باهدف آشنایی دانش‌آموزان با مخاطرات زلزله و راه‌های عملی مقابله با این خطرات در استان بوشهر برگزار شد.
وی افزود: در این مانور که باهدف آشنایی دانش‌آموزان با مخاطرات زلزله و راه‌های عملی مقابله با این خطرات برگزار شد، مدیر بحران استانداری بوشهر، جمعی از مقامات استانی و مسئولان آموزش‌وپرورش، آتش‌نشانی و هلال‌احمر حضور داشتند.
مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر تصریح کرد: اورژانس پیش بیمارستانی بوشهر نیز با ظرفیت 30 نفر تکنسین، 10 دستگاه خودروی آمبولانس در این مانور شرکت کرد و مصدوم نماها را پس از نجات از سوی نیروهای آتش‌نشانی و هلال‌احمر، تریاژ و ضمن انجام اقدامات درمانی فوریت‌های پزشکی توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل کرد.
گفتنی است از یک هفته قبل آموزش کمک‌های اولیه، تروما، شکستگی‌ها، زخم‌ها، آتل گیری، پانسمان، حمل مصدوم با همکاری مسئول آموزش سید حمید حسینی کیا آغاز شد و مدارس جهت شرکت در این مانور کاملاً آماده بودند.

انتهای پیام/ ز.ن 5000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید