کارشناس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
تغذیه سالم به عنوان یکی از مهمترین جنبههای سلامت شناختهشده است
|
|
|
|
12 دی 1397 کارشناس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تغذیه سالم به عنوان یکی از مهمترین جنبههای سلامت شناختهشده و بر عملکرد جسمی و فکری افراد تغییر زیادی دارد.
مهندس رامین ناصحیفر در جلسه مجمع سلامت شهرستان دشتستان افزود: بین الگوی تغذیهایی سالم و سلامت روان کارکنان ارتباط مستقیمی وجود داشته و مصرف مقادیر کافی و متنوع مواد مغذی میتواند در کاهش مشکلات روحی و روانی مانند اضطراب و افسردگی مؤثر باشد.
وی اظهار داشت: در بین گروههای شغلی امروزی، کارمندان گروه بسیار بزرگی از این افراد را تشکیل میدهند و توجه به سلامت جسمی کارمندان میتواند سلامت فکری آنها را ایجاد و بازدهی کار بالاتری را حاصل کند.
کارشناس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: كاركنان سازمانها و ادارات كه بخش قابلتوجهی از جمعيت فعال را تشكيل ميدهند براي داشتن عملكرد بهتر، نيازمند داشتن يك الگوي تغذيهاي صحيح و مناسب هستند زیرا سلامت کارکنان در گرو تغذیه سالم است.
مهندس ناصحیفر تصریح کرد: بسیاری از کارمندان به دلیل ایجاد ضعف در هنگام فعالیت به خوردن مواد شیرین و پرخوری روی میآورند که این خود میتواند مشکلات زیادی از جمله چاقی، اختلالات استخوانی، عصبی و اختلالات روحی روانی را ایجاد کند.
وی بیان کرد: استفاده از نوشیدنیهای بدون قند و شکر، ماست، دوغ، چای بدون قند، کشمش، توت و خرمای خشک به جای قند میتواند نقش بسیاری در از بین بردن ضعف بین کارمندان داشته باشد ضمن اینکه مصرف این مواد خطرات کمتری را در پی دارد.
کارشناس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: توصیه میشود افراد کارمند برای سلامت بدن خود قبل یا بعد از آغاز کار روزانه نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه ورزش کنند.
مجمع سلامت شهرستان دشتستان در پی نیازسنجیهای صورت گرفته اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی کمتحرکی، رعایت اصول تغذیه صحیح و همچنین سبک زندگی سالم توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان جهت معاونین و کارکنان ادارات و نهادهای دولتی نموده است.
انتهای پیام/ س.غ/۳۰۳۰
|
|
|
|
|