نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر: شهادت، عقلانی‌ترین شکل تحول انسان است

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: شهادت عقلانی‌ترین شکل تحول است که انسان با نثار جان خود آن را به دست می‌آورد.

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در پنجمین کنگره شهدای وزارت بهداشت افزود: شهید با شهادت جان خود را از دست می‌دهد ولی به حیات بدون عدم می‌رسد و این بهترین هدیه از طرف خداوند است.
وی تصریح کرد: شهید یک سنگر بزرگ در عرصه مقاومت و پایداری در تمامی عرصه‌ها است لذا شهادت پرسودترین شکل مدیریت تحول انسان از دنیا به آخرت است.
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: شهید با شهادت خود آفرینش‌هایی را خلق کرده، برای مملکت خود اقتدار ملی می‌آورد و افتخاری اجتماعی برای خانواده خود است.
آیت‌الله صفایی بوشهری بیان کرد: شهید با نثار خون خود در راه اعتلای اسلام موجب ارتقای شخصیت خود و عزت دینی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه شهید ستاره پرفروغ و بی غروب انقلاب و مملکت است تأکید کرد: شهدا عاقل‌ترین انسان‌ها بر روی کره زمین هستند لذا عقل آن‌ها با شهادت کامل شده، همنشین ملائک می‌شوند و فراتر از آن ملائک پذیرای وجود مبارک آن‌ها خواهند بود.

انتهای پیام/ م.ف 1024 + ح.ن 3050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید