به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد؛ افتتاح و عملیات اجرایی ۴۷ پروژه بهداشتی درمانی در استان بوشهر/ گزارش تصویری

هم‌زمان با سفر رییس جمهور به استان بوشهر، ۴۷ پروژه بهداشتی درمانی بااعتباری بالغ‌بر 608 میلیارد ریال در استان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، افتتاح و عملیات اجرایی آن آغاز شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر عصر یکشنبه در این آیین اظهار داشت: از این تعداد ۲۶ پروژه بهداشتی درمانی با زیربنای 6 هزار و 954 مترمربع مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
دکتر سعید کشمیری افزود: این پروژه‌ها شامل خانه بهداشت، کلینیک تخصصی، آزمایشگاه مرکز تصویربرداری، اورژانس شهری و مرکز خدمات جامع سلامت است که بااعتباری معادل 292 میلیارد ریال افتتاح می‌شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر اظهار داشت: همچنین عملیات اجرایی ۲۱ پروژه بهداشتی درمانی شامل پانسیون پزشکان، کلینیک تخصصی، اورژانس جاده‌ای، مرکز خدمات جامع سلامت و اورژانس شهری و پایگاه بهداشتی با 316 میلیارد ریال اعتبار در استان بوشهر آغاز شد.
انتهای پیام /م.غ ۱۰۲۳

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید