رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه: بازدید‌های مستمر بهداشت محیط از اماکن عرضه مواد غذایی موجب افزایش کیفیت آنان شده است

4 فروردين 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: بازدیدهای مستمر و مکرر بازرسان بهداشت محیط از اماکن عرضه و توزیع مواد غذایی در این شهرستان باعث شده کیفیت مواد غذایی ارائه شده از لحاظ بهداشتی ارتقا یابد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گناوه؛ مهندس محمد بازیاری افزود: با توجه به اینکه گناوه یک شهر مسافر پذیر در ایام نوروز محسوب می‌شود بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان گناوه از ابتدای اسفند 97 به طور مستمر از هتل‌ها، رستوران‌ها، سوپر مارکت‌ها و سایر اماکن عرضه و توزیع مواد غذایی بازدید می‌کنند.
وی تصریح کرد: تعداد 251 بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط تا سوم فروردین 98 انجام شده که 134 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته جمع آوری و معدوم شده است. 
مهندس بازیاری افزود: خوشبختانه تعداد مسمومیت‌های غذایی به دلیل استفاده از مواد غذایی غیر بهداشتی در نوروز 98 کاهش یافته است.
وی ضمن آرزوی سفری خوش و سپری کردن اوقاتی شاد برای هم وطنان در شهر گناوه توصیه کرد: از مصرف مواد غذایی در اماکن نامعتبر و غیر بهداشتی و مواد غذایی عرضه شده توسط دوره گردان و دست فروشان خودداری شود.
انتهای پیام/ ک.آ- 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.