رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه خبر داد؛ آمادگی تیم بهداشت و درمان شهرستان گناوه برای وقوع احتمالی سیل

6 فروردين 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: تیم مدیریت بحران در آمادگی کامل برای مقابله با وقوع سیل احتمالی است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گناوه؛ مهندس محمد بازیاری افزود: به علت بارندگی شدید و احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی در استان، بالا آمدن آب سطح دریا و حضور مسافران نوروزی در شهرستان تیم عملیاتی بهداشت و درمان گناوه از بعد از ظهر پنجم فروردین وارد عمل شده و بیش از پنجاه خانوار از مسافرین در مجموعه شبکه اسکان داده شدند.
وی تصریح کرد: به درخواست فرماندار شهرستان، تیم مدیریتی ستاد به همراه تاسیسات و تدارکات عمرانی تا پاسی از شب در شبکه بهداشت و درمان حضور داشته و در حال حاضر نیز در آماده باش کامل است.
مهندس بازیاری افزود: مرخصی‌های متخصصین لغو و در آماده باش در شهر حضور دارند زیرا احتمال قطع ارتباط شهر با بیمارستان وجود دارد، همچنین دو مرکز شبانه روزی رازی و ابوریحان در شهرستان مجهز به تسهیلات زایمانی و ماما شده، تعداد نیروهای کادر درمان افزایش یافته و اطلاع رسانیهای لازم به شهروندان انجام شده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه ضمن امیدواری برای عدم بروز چنین وقایع تلخی در شهرستان گفت: خوشبختانه به لحاظ ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم، شهرستان گناوه در صورت وقوع سیل کمبودی نخواهد داشت.

انتهای پیام/ ک.آ- 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.