هم‌زمان با هفته سلامت صورت گرفت؛ راه‌اندازی کانون سلامت محله در شهر چغادک

سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک گفت: هم‌زمان با هفته سلامت، کانون سلامت محله در شهر چغادک تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ زهرا شبانی گفت: کانون سلامت محله یک تشکل جامعه‌محور محلی است که در آن افراد با هدف ارتقا سلامت فرد، خانواده، جامعه و محله خود مشارکت می‌نمایند.
شبانی افزود: تشکیل کانون سلامت محله در راستای اجرایی کردن مشارکت مردم و همکاری‌های بین بخشی است و برای افزایش سلامت جامعه همه دستگاه‌ها و ادارات می‌توانند مشارکت داشته باشند و این مشارکت بایستی جمعی باشد.
وی خاطرنشان کرد: برای رفع مشکلات، به حضور همه مردم نیازمند هستیم و در حوزه سلامت نیز برای رفع مشکلات سلامتی و ارتقا سلامتی مردم بایستی از خود مردم کمک گرفته شود.
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک اهداف اصلی کانون سلامت محله را مشارکت مؤثر مردم در توسعه سلامت خود، خانواده و محله دانست وبیان داشت: افرادی که در این کانون‌ها فعالیت دارند از اهالی محله‌های چغادک بوده و به‌صورت داوطلبانه مشارکت خواهند داشت که مشکلات سلامت محله شناسایی و اولویت‌بندی می‌شود.
شبانی عنوان داشت: هم‌زمان با هفته سلامت، کانون سلامت محله در شهر چغادک تشکیل و دبیر و هیأت مدیره کانون با حضور مسئولین محلی این شهر انتخاب شدند.

انتهای پیام/ ا.س-۳۰۰۰

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید