به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ مهندس حسن فخرایی افزود: باهدف تأمین حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و در راستای نظارت و پایش عرضه مواد غذایی، نمایشگاه طرح ضیافت از لحاظ شرایط نگهداری مواد غذایی به ویژه محصولات پروتئینی، رعایت بهداشت فردی کارکنان، فضای فیزیکی، دفع پساب و پسماند، لوازم و تجهیزات محیط کار کنترل و نظارت صورت گرفت.
وی اظهار داشت: کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای بهطور مستمر کلیه فروشگاههای بزرگ زنجیرهای را بازرسی و سایر اقلام مواد غذایی را بازبینی کرده و با تخلفات بهداشتی طبق اصلاحیه ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی برخورد جدی به عمل آمد.
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی 190 جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی به صورت شبانهروزی پاسخگوی عزیزان شهروند در شهرستان بوشهر میباشد.
انتهای پیام/ کد خبر- کد
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید