مرحله دوم طرح پرسشگری بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در شهرستان دشتستان اجرایی شد
|
|
|
|
5 شهريور 1398 مرحله دوم طرح پرسشگری بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیهای خانوار و فرد توسط کارشناسان تغذیه در مناطق شهری و روستایی،همزمان با سایر شهرستانهای استان در شهرستان دشتستان اجرایی شد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: این طرح باهدف تعیین وضعیت تغذیهای مردم و تامین دادههای موردنیاز برای سیاست¬گذاران در عرصه غذا و تغذیه اجرا میشود.
ماریا خویشدوست افزود: در شهرستان دشتستان این طرح در دو مرحله توسط دو نفر از کارشناسان تغذیه اجرایی شده که در فاز اول در زمستان(دیماه) و28خانوار بررسی شد و در مرحله دوم، تابستان ( مردادماه ) 28 خانوار مورد بررسی قرارگرفتهاند که نتایج آن توسط دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی اعلام خواهد شد.
وی تصریح کرد: ایران جزو معدود کشورهای درحالتوسعه در دنیا و تنها کشور در منطقه است که توانسته در دهه¬های 40، 70 و 80 خورشیدی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی را در سطح ملی انجام دهد.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: غذا یکی از اجزای اساسی و ضروری حفظ سلامت و از ابعاد مهم رفاه فردی و اجتماعی شامل امنیت غذایی و کیفیت زندگی است.
حمیرا دهقانی افزود: در طی دو دوره زمانی در مناطق شهری و روستایی شهرستان 56 خانوار مورد ارزیابی قرارگرفتهاند و پس از بررسی اولیه به فاصله سه تا هفت روز بعد کارشناسان به خانوارها مراجعه و خوراکی خانوار( مقدار مواد غذایی که در 24 ساعت گذشته خانوار مصرف نموده است) بررسی و ثبت میشوند.
وی هدف از اجرای طرح را کمک به شناسایی گروهها و جمعیتهای در معرض ناامنی غذایی در مناطق شهری، روستایی، حاشیه شهرها و همچنین شناسایی روند تغییرات در الگوی مصرف مواد غذایی و عوامل خطر تغذیهای مرتبط با بیماریهای غیر واگیر بیان کرد.
انتهای پیام/ س.غ-3030
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید
|
|
 |
|
|