مادر ۶۷ ساله بوشهری با کمک تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ به زندگی برگشت

رییس سازمان اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: با کمک تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ مادر ۶۷ ساله بوشهری به زندگی برگشت.

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر، دکتر عبدالرحیم دادجو در این خصوص اظهار داشت: ساعت نه صبح با اورژانس ۱۱۵ بوشهر تماس گرفته شد و تقاضای کمک برای خانم ۶۷ ساله باسابقه تشنج و سکته مغزی کردند.
وی افزود: وقتی تکنسین‌های باتجربه اورژانس ۱۱۵ بالای سر بیمار رسیدند، وی کاملاً بدون تنفس بود و پوست تیره ناشی از نرسیدن اکسیژن به مغز داشت.
دکتر دادجو اضافه کرد: بدون لحظه‌ای درنگ احیاء قلبی تنفسی برای بیمار شروع شد، خوشبختانه به خواست خدا و با اقدام مناسب و به‌موقع، همچنین توالی اقدامات پایه و پیشرفته حفظ حیات ،زن بوشهری به زندگی بازگشت.
این مقام مسئول گفت: هماهنگی‌های صورت گرفته از سوی مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ با بیمارستان حضرت قائم (عج) و آماده بودن کادر احیاء و درمان بیمارستان هنگام تحویل بیمار در نجات جان وی نقش بسزایی داشت.
رییس سازمان اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر ضمن تقدیر از اقدامات مناسب خدا رحم نویدکیا و محمد رجبی در این مأموریت و تشکر از کلیه مدافعین سلامت استان مخصوصاً همکاران سازمان اورژانس پیش بیمارستانی بوشهر در این روزهای سخت مقابله با ویروس کرونا خاطرنشان کرد: خبر بازگشت به زندگی افراد از مسرت‌بخش‌ترین خبرها در این ایام است.

انتهای پیام/ زن- ۵۰۰۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان