رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه؛ بازرسان بهداشت از سایت تجاری گناوه به‌صورت مستمر و روزانه بازدید می‌کنند

رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: بازرسان بهداشت با همراه داشتن چک‌لیست پایشی با محتوای پروتکل بهداشتی صنوف از سایت تجاری گناوه به‌صورت مستمر و روزانه بازدید می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گناوه؛ مهندس محمد بازیاری اظهار داشت: با بازگشایی بازار و شلوغی شهر احتمال شیوع کووید ۱۹ در شهر به‌شدت افزایش‌یافته است.
وی اضافه کرد: شبکه بهداشت و درمان این شهرستان تصمیم گرفت با اعزام تیم‌های بازرسی برای بازدید و نظارت بر پروتکل بهداشتی مصوب صنوف اقدامی در راستای کاهش احتمال شیوع کووید ۱۹ انجام دهد.
مهندس بازیاری با تاکید بر اینکه شهرستان گناوه پتانسیل تبدیل‌شدن به کانون شیوع بیماری را داشته و دارد عنوان کرد: بسته شدن بازار در ابتدای اسفند ۹۸ کمک  بسیار بزرگی در کاهش ابتلای ساکنین شهر و حتی استان به کووید ۱۹ داشت.
وی اظهار داشت: اینکه آمار ابتلای بیماران در گناوه در چند روز اخیر روی عدد ۲۲ ثابت مانده است نشان بر بالا بودن مطالبه گری و سواد سلامت مردم و عملکرد مطلوب مدافعین سلامت دارد.
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه بیان کرد: یک اصل کلی وجود دارد و آن این است که هر شخصی ممکن است ناقل بیماری کووید ۱۹ بوده و عاقلانه این است که با رعایت فاصله اجتماعی و زدن ماسک و ضدعفونی مکان و دست‌ها احتمال ابتلای خود را پایین بیاوریم.
مهندس بازیاری ضمن تقدیر و تشکر از مردم برای همکاری با مدافعین سلامت اظهار داشت: مردم در ۲ ماه گذشته در کنار ما برای سلامتی همشهریان خود از هیچ‌گونه کمک و همراهی دریغ نکرده‌اند و اکنون وظیفه ما است به آن‌ها نشان بدهیم ما در کنار آن‌ها و برای سلامت آن‌ها مبارزه می‌کنیم.
وی افزود: طراحی یک چک‌لیست با ۱۸ سؤال محتوی پروتکل بهداشتی صنوف به‌منظور آموزش و پایش عملکرد صاحبان صنوف در بازار گناوه صورت گرفته است.
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه از همشهریان فهیم گناوه‌ای خواست با توجه به اینکه این بازدیدها به‌منظور حفظ سلامت خود و خانواده آن‌ها انجام می‌شود با بازرسین بهداشتی همکاری کنند.
سایت تجاری گناوه شامل ۶۳ پاساژ و ۱۸۶۶ باب مغازه است که روزانه توسط تیم بازرسی شبکه بهداشت و درمان گناوه بازدید خواهند شد.

انتهای پیام/ ک.آ- ۳۰۸۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان