دهمین جلسه کمیته مدیریت ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه پارس با حضور استاندار بوشهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه دهمین جلسه کمیته مدیریت ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه پارس مقابله با محوریت بررسی اقدامات انجام شده در مقابله با کرونا ویروس برگزار شد.

این کمیته در سومین روز از هفته سلامت، با هدف بررسی اقدامات انجام شده حوزه بهداشت و صنعت در جهت مقابله با کرونا ویروس در سالن همایش‌های خلیج  فارس منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تشکیل شد.
در کمیته شرایط اضطراری منطقه ویژه پارس، استاندار بوشهر، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر، فرماندار شهرستان عسلویه، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارس، معاون عمرانی استانداری، معاون سیاسی امنیتی شهرستان عسلویه، رییس بهداشت و درمان صنعت نفت، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه و سایر اعضای کمیته  حضور داشتند.
انتهای پیام/ م.ک- 3090

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان