مسئول واحد سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: تاریخ انقضا، تنها فاکتور تضمین سلامت مواد غذایی نیست

21 ارديبهشت 1399
مسئول واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تاریخ انقضا، تنها فاکتور تضمین سلامت مواد غذایی نیست.

تورج سامی در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه اظهار داشت: شهروندان هنگام خرید مواد غذایی به شرایط نگهداری و تاریخ تولید و انقضای آن توجه داشته باشند.
وی افزود: تمام مواد خوراکی علاوه بر دوره زمانی مصرف نیاز به نگهداری در شرایط بهداشتی خاصی دارند، ممکن است عدم رعایت این شرایط باعث فاسدشدن ماده غذایی قبل از پایان تاریخ انقضاء شود.
سامی اظهار داشت: مردم هنگام مراجعه به مراکز عرضه مواد غذایی و فروشگاه‌ها نسبت به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی توجه لازم را داشته و به محض ورود به منزل نسبت به گندزدایی اقلام خریداری‌شده قبل قرار دادن در محل‌های موردنظر، اقدام کنند.
وی تصریح کرد: بازرسان سلامت محیط و کار در تمام گشت‌های مشترک به صورت کامل و با دقت بالا تاریخ و شرایط نگهداری مواد غذایی و خوراکی را بررسی می‌کنند و در صورت بروز هرگونه تخلف نسبت به جمع‌آوری، معدوم سازی و سیر مراحل قانونی اقدام می‌نمایند.
مسئول واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه خاطرنشان کرد: شهروندان هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق سامانه رایگان ۱۹۰ وزارت بهداشت یا شماره 37266974 واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گزارش کنند.

انتهای پیام/ م.ک- 3090

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.