با رعایت پروتکل‌های بهداشتی : پایگاه‌های سنجش سلامت نوآموزان در شهرستان دشتستان فعالیت خود را آغاز کردند

25 تير 1399
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، طرح سنجش سلامت دانش آموزان پایه اول ابتدایی در شهرستان دشتستان آغاز شد.

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: این طرح باهدف بررسی سلامت جسمانی و بررسی آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان انجام می‌گیرد.
لیلا نامی نظری افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال در حدود چهار هزار دانش‌آموز بدو ورود به دبستان  در پایگاه‌های سلامت  سنجش شوند.
وی همچنین اظهار کرد: سنجش سلامت دانش‌آموزان از 22 تیرماه آغاز و به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت و 7پایگاه در شهرهای  برازجان، سعدآباد ، شبانکاره ، تنگ ارم، کلمه  و آب پخش عهده‌دار سنجش حدود چهار هزار نوآموز شده‌اند.
نامی نظری تصریح کرد: با توجه به شیوع کرونا و وضعیت ویژه استان، هر پایگاه ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی طبق مصوبات ستاد مقابله با کرونا شهرستان است و ارائه خدمات و سنجش در این پایگاه‌ها با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری و نوبت‌دهی است.
کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بیان کرد: در پایگاه‌های سنجش اقداماتی شامل  شنوایی و بینایی‌سنجی ، تست هوش ، آمادگی تحصیلی و مراقبت‌های تن‌سنجی  جهت نوآموز انجام و جهت مراقبت‌های بهداشتی، واکسیناسیون و معاینات پزشکی،  نوآموزان  را به مراکز خدمات جامع سلامت ارجاع می‌دهند.

انتهای پیام/ س.غ - 3030

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان